Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » "Kedves tanárnő, kisfiam ma...

"Kedves tanárnő, kisfiam ma otthon játszik"?

Figyelt kérdés

[link]

Szülői igazolást is írnak a gyerekeiknek, hogy játszhassanak otthon. Megőrültek ezek a szülők? A másik meg, hogyan engedik le a 12-14 éves gyerekeiket éjfél után vásárolni/játszani egy bevásárlóközpontba? A 00:56-nál megszólalóról már nem is beszélve, már azt is nehéz eldönteni, hogy fiú vagy lány-e.

2011. nov. 8. 21:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha cs lenne én is ott lennék.

Amúgy viccet félretéve, nekem van egy olyan osztálytársam aki otthon szokott maradni csak úgy játszani.

2011. nov. 8. 21:56
 2/8 anonim ***** válasza:
42%
az ilyen kölkökön látszik hogy ilyen antiszoc fogyatékos... Egyáltalán nem lepnek meg ilyeneken.
2011. nov. 8. 22:02
 3/8 anonim ***** válasza:
45%

kockák:D nem lehet velük mit tenni..amúgy a szülinapomon énsem fogok suliba menni,ugyanis azt kértem ajándékként,hogy hagy mehessek el a Hajnalhasadás 1. részének premierjére,ami hétköznap délelőtt lesz.(dse olyan mázlista vagyok,hogy a születésnapomon fog megjelenni*.* már egy éve erre várok:D)

L/14

2011. nov. 9. 14:55
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Olyan nagy dolog ha kihagy 1 napot? Egy ilyen játékért ráadásul sokkal többet is megéri kihagyni :D
2011. nov. 9. 18:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Itt most nem az 1 napon van a hangsúly, de elnézve így a commentedet, nem töröm magam hogy megértsd...
2011. nov. 9. 18:28
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
majd holnap :) Ma lusta vagyok.
2011. nov. 9. 20:39
 7/8 anonim ***** válasza:
2%

az ilyenekre mondom azt hogy

csicskaaaaaaa(yn)

ha nekem lenne gyerekem,és ilyet kérne,hogy vegyem ki a suliból,hogy játszhasson egy ilyen szarsággal,még le is hidalnék...kis nyomi. majd ha meglesz az érettségije,meg lesz állása és saját lakása,onnantól pont nem fog érdekelni,hány napig nem megy el dolgozni egy hülye játék miatt

meg amúgy is,ha már ennyi esze van,hogy be se megy az iskolába,inkább arra lenne tekintettel,hogy amennyibe ez a játék került,ennyiért még érettségit is vehetne

13l

2011. nov. 11. 15:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha gyereked lenne szerintem nem azt mondanád neki hogy: kis nyomorék.
2011. nov. 11. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!