Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova dugjam el a naplómat?

Hova dugjam el a naplómat?

Figyelt kérdés

Naplót írok. Most kezdtem el kb. harmadjára. Eddig anya mindig felkutatta és elolvasta. Ezt most el akarom kerülni. Gondoltam ha nem tudja, hogy írok akkor nem is fogja keresni, szóval nem szóltam róla neki, hogy írom. De valahova attól még nagyon jól el kéne dugni, mert anya amúgy is mindig kutakodik a szobámban. Pl. ha felírok valamit egy cetlire másnap már biztos elolvassa. Átnézi a szemetemet, hogy miket dobok ki, stb.

Szóval ha valaki tud egy jó rejtekhelyet írja meg létszi.

Köszi

14/L

2010. jún. 6. 17:01
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim válasza:
100%

Hali.Ugyan így vok csak fiú:D

Én csináltam az egyik fiókomba egy kis rekeszt:D

Kihúzom és olyan mintha semmi nem lenne benne csak füzetek de ha kipakolok,akkor az alját ki lehet emelni és az alatt van a naplóm:D Jó oké sok időbe telt ,de megérte,mert senki nem találja meg.

2011. jún. 24. 10:12
 62/62 anonim válasza:
40%
Nekem a mamám olvasta el anaplómat nagyon mérges voltam rá azt ajánlom dugdd az ágyad mögé, csak vigyázz takarításkor!
2015. júl. 2. 20:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!