Hova dugjam el a naplómat?
Naplót írok. Most kezdtem el kb. harmadjára. Eddig anya mindig felkutatta és elolvasta. Ezt most el akarom kerülni. Gondoltam ha nem tudja, hogy írok akkor nem is fogja keresni, szóval nem szóltam róla neki, hogy írom. De valahova attól még nagyon jól el kéne dugni, mert anya amúgy is mindig kutakodik a szobámban. Pl. ha felírok valamit egy cetlire másnap már biztos elolvassa. Átnézi a szemetemet, hogy miket dobok ki, stb.
Szóval ha valaki tud egy jó rejtekhelyet írja meg létszi.
Köszi
14/L
Ruhák közé.Amúgy miért ilyen Anyukád?Nekem eszem ágába se jutna a lányom naplójához nyúlni,meg annak idején anyukámnak se!
33N
Rakd a ruháid közé, vagy ha van olyan szekrény, ahol a régi játékjaid, ilyesmiid vannak, akkor rakd oda.
Gépen írd word-be, és jelszavazd le.
Max írj blogot.
Komolyan nem értem az anyukákat :D Én is kíváncsi vagyok, de 10 éves koromra felhagytam azzal a szokásommal, hogy mások cuccai között turkálok.
Írok naplót, de a helyét mindig változtatom, ugyanis az én anyum is hajlamos kutakodni. Egyszer elolvasta a nővérem naplóját, és még írt is bele... elég nagy vita lett belőle.
Ha anyukád nem szokott a szobádban takarítani, akkor tulajdonképpen minden olyan hely jó, ahol nincsenek füzeteid. Én a függönykarnisra pakoltam fel legutóbb a naplóm, rajta van egy csomó emléktárgy, meg ajándékok barátoktól.
A másik kedvelt helyem a radiátor hátulja. Nyáron úgysem piszkálja senki, mert nem kell fűteni.
Rakhatod az ágyad mögé is, bár ezt elég könnyen meg lehet találni. Esetleg az ágyad alatti szőnyeg alá, ha nem parkettád van.
Volt, hogy a kuka aljára tettem becsomagolva, és ott nem kereste senki, de mivel neked még azt is átnézik, nem ajánlatos.
Berakhatod valami szekrény alá, azt gondolom nem szokták emelgetni.
Ha van egy nagyobb tükröd a falon, amögé is tökéletesen be tudod passzírozni.
Ha van üres cipősdobozod, az is jó hely, aztán pakolhatsz rá mondjuk ceruzákat, filctollakat, vagy olyan dolgokat, ami nem érdekli anyukádat.
Még azt is eljátszhatod, hogy az a könyv egy ajándék egy barátnődnek, és becsomagolhatod csomagolópapírral, azt talán nem tépi le róla senki...
Most ennyi ötletem volt, ha még lesz, akkor írok :)
Még az előző vagyok :)
Ha a naplód nem olyan nagy, viszont van egy nagyobb plüssöd, varrd bele a plüssbe.
Mutatok egy trükköt, viszonylag kevesen ismerik.
A legegyszerűbb naplóírásra a notepad (jegyzettömb) a Windows alatt.
Próbáld ki. Az asztalon akár jobb egérgomb és ott új (szöveges dokumentum). Ami megnyilik (remélhetőleg valami txt, amit a notepad nyitott meg), akkor írd be ezt: .LOG
Utána mentsd el bármilyen néven és zárd be. Nyisd meg újra és láss csodát! :)
Máris egy ingyenes gyors naplóírási lehetőséghez jutottál.
A megjelenő dátum, óra perc alá írd be a gondolataidat.
Bármilyen segédprogival védeni tudod jelszóval, ha kell, ajánlok ilyeneket.
En is irok naplot. a lenyegtelen reszeket magyarul, a lenyegeseket ami esetleg ciki, vagy megbotrankoztato, vagy ilyesmi, azt angolul, es nem a legszebb keziasommal, hasznalok roviditeseket szlenget utcanyelvet mindent :) es viszem magammal mindenhova. A leggyakrabban hasznalt taskaim belsejebe csinaltam titkos zsebet, es ott tarolom. Tehat ha netan benyulna a taskamba valamiert, akkor sem veszi eszre. Velem mar megcsinaltak, hogy lakatos volt a naplo, es leteptek rola a lakatot.
Amugy a nagyobb plussallatba valo belevarras jo otlet!
írd fordítva a szavakat :D
amúgy az ágyneműtartódba is teheted.
egyébként én a helyedben beszélnék anyukámmal, hogy zavar, amit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!