Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova dugjam el a naplómat?

Hova dugjam el a naplómat?

Figyelt kérdés

Naplót írok. Most kezdtem el kb. harmadjára. Eddig anya mindig felkutatta és elolvasta. Ezt most el akarom kerülni. Gondoltam ha nem tudja, hogy írok akkor nem is fogja keresni, szóval nem szóltam róla neki, hogy írom. De valahova attól még nagyon jól el kéne dugni, mert anya amúgy is mindig kutakodik a szobámban. Pl. ha felírok valamit egy cetlire másnap már biztos elolvassa. Átnézi a szemetemet, hogy miket dobok ki, stb.

Szóval ha valaki tud egy jó rejtekhelyet írja meg létszi.

Köszi

14/L

2010. jún. 6. 17:01
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
93%

nekem soha nem kellet még dugdosnom a naplómat anya azt mondta hogy nem néz bele és ez mindig is így volt ha hazajöttem a suliból ugyan úgy volt az asztalomon éríntetlenül!!azt mondta hogy ez az én titkos világom,imádom,!!

18/L

2010. jún. 6. 17:58
 32/62 anonim ***** válasza:
100%
Arra nincs ötletem,hogy hova dugd el,de az elejére talán írhatnál valami olyat ami felháborítja anyukádat tutira.Akkor hirtelen olyan ideges lesz rád talán,hogy nem is lesz türelme olvasgatni,hanem azt várja majd hogy hazaérj,és veszekedhessen.Arról tudni fogod hogy a napló lebukott,és új hely kell neki.
2010. jún. 6. 18:03
 33/62 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm az ötleteket

blogot azért nem akartam mert féltem, h valamelyik oszt.társam meglátja

jó megoldásnak hangzik az angol nyelvű napló

mellesleg nagyon köszönöm azt a kedves megjegyzést valakitől

annak aki olyat írt h az ő anyukájától nem kellett rejtegetni annyit szeretnék mondani h mázlista vagy

2010. jún. 6. 18:18
 34/62 A kérdező kommentje:

ja ha beleírnám h zavar akkora patáliát csapna h csak na

de azért mégegyszer köszi

2010. jún. 6. 18:19
 35/62 anonim ***** válasza:
100%

sztem is írd neten/blogon, lehet olyat is csinálni, amit más nem tud elolvasni, pl. blogspot.com-on, meg hát nem kell elárulni senkinek,h. írod :)

vagy írd Word-be, elmented, arra jelszót is lehet rakni.

2010. jún. 6. 18:22
 36/62 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

ja ha beleírnám h zavar akkora patáliát csapna h csak na

de azért mégegyszer köszi"

Legegyszerűbb, ha azt írod a naplódba, hogy "szeretnék bízni Anyában, szeretném, ha tudná, hogy nem adtam okot soha rá, hogy ennyire ellenőrizzen..." vagy ilyesmit. És utána már csak arról kell gondoskodni, hogy a szokásos rejtekhelyek egyikére tedd. Ha megtalálja, akkor valószínűleg elgondolkodik majd rajta, hogy ez tényleg zavarhat téged, ha a naplódba is beleírtad.

2010. jún. 6. 18:29
 37/62 anonim ***** válasza:
100%

www.blogger.com/

Beállíthatod,hogy SENKI nem látja.Ha megunod,akkor törlöd az blogod.Kinézetet állíthatod,betűtipus,HTML-es,Java-s,

rengeteg bejegyzés fér,naponta írhatod.1 éve fenn vagyok,imádom,nagyon könnyen kezelhető,megbízható.Nekem is be van állítva,hogy senki nem látja.(:

Szerintem nagyon megéri.

2010. jún. 6. 18:32
 38/62 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok.Ja és ingyenes.
2010. jún. 6. 18:32
 39/62 anonim ***** válasza:
100%
Az internet így is veszélyes dolog. Ami fent van, az mind-mind leszedhető, megnézhető. Csak pár okos ember kell hozzá. Én ezért nem írok blogot...
2010. jún. 6. 18:51
 40/62 anonim ***** válasza:
36%
Vegyél egy számkombinációs kazettát!A fegyvereket is ebben tartják!:)
2010. jún. 6. 18:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!