Hogy dugjam el? Barátomnak szülinapja lesz a hétvégén és az ajándék, amit szeretnék neki venni nem kicsi darab. Konkrétan egy akvárium.
hát egy ilyen ajándékot tényleg nem könnyű eldugni...
szerintem a legjobb ötlet, ha elrakod egy olyan szobába ahova nem sűrűn jártok/jár be - gondolok pl mosókonyhára, valamilyen tárolóhelyiségre - és megkéred, hogy a szülinapjáig ne menjen be oda!
Esetleg nincs valami pincehelység, vagy tároló?
Tömbházakban szokott lenni, ha esetleg abban laktok, vagy egy kedves szomszéd, vagy egy jó fej barát...
Szerintem állítsd be a helyére, ha nagy az akvárium, vízzel már úgysem tudod mozgatni. Meg nem árt, ha áll a víz egy napot, mielőtt a halakat bele teszed.
Aztán takard le valamivel. És mondd meg neki, hogy ez az ajándéka, de vasárnapig tilos megnéznie. Tök izgi! :)
Én mindig elmondom, hogy hová rejtettem, így biztosan nem nézi meg és véletlenül sem talál rá.
Majd írd meg, hogy alakult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!