Hova dugjam el a naplómat, hogy ne találják meg? Valami jó tipp? Vagy tapasztalat?
Figyelt kérdés
Nemet és kort is írjatok légyszi.:)2010. aug. 28. 21:03
1/17 anonim válasza:
Amikor én naplót vezettem mindig vittem magammal ha emlentem itthonról és volt nálam tasi :)
Amúgy sztem jóhely: szekrény teteje, sulis könyvek közé... ilyesmi:)
3/17 anonim válasza:
Régi, jól bevált trükk: a matrac alá rejtem. :D Az életben nem találják meg. (:
17/L
4/17 anonim válasza:
Bútor mögé, vagy alá.
A mi bútoraink talpakon álltak takaró előlappal. Benyúltam a falnál mögé és becsúsztattam alá amit akartam. Csak ha eltolják a helyéről került elő, de ez max költözés vagy szobaátalakítás esetén lehet :)
5/17 anonim válasza:
Ja, a bútor alatt a szekrényeket értettem :P
6/17 anonim válasza:
Zárható doboz és kulcs, ami nálad van.
7/17 anonim válasza:
Párnahuzatba,vagy a ruhásszekrénybe,olyan rucik közé,amiket nem nagyon hordasz.
8/17 anonim válasza:
Mekkora a naplód? Hány éves vagy? Milyen nemű?
9/17 anonim válasza:
Ágyneműtartó. Ez egyértelmű. Amióta rájöttem hogy fel lehet nyitniXD (mert mi nem nagyon szoktuk használni), azóta az öcsém elől mindent oda dugok el.
10/17 anonim válasza:
Írd olyan nyelven, amit a rokonaid nem értenek, és rakd oda, ahova akarod :D. Én finnül írom. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!