Hova dugjam el a naplómat, hogy ne találják meg? Valami jó tipp? Vagy tapasztalat?
Figyelt kérdés
Nemet és kort is írjatok légyszi.:)2010. aug. 28. 21:03
11/17 anonim válasza:
Én az éjjeliszekrényem mögé teszem. De már annyi naplót írtam, hogy kéyntelen vagyok egy dobozban tárolni őket, rárakom a legféltetebb kincseim, megjegyzem, mit mi mögé, mit mire, és tök jó, mert megvan az a tehetségem, hogy egy apró elmozdítást is észreveszek, és akkor lebuknak a szüleim. De még ilyen nem fordult elő. Az elővétele macerás, de jó kis dugihely.
12/17 anonim válasza:
Az a legjobb,ha le lehet zárni(én akkora lakatot raktam rá,hogy azt elég nehéz kulcs nélkül leszedni xD.)Ha pedig nem lakatos,akkor találj ki egy titkos nyelvet(például o helyett rajzolj egy almát,stb.)és írd a napló végére a titkos nyelv ábécét :D.Nekem ez bejött!
13/17 anonim válasza:
A legjobb tényleg az, ha kitalálsz egy olyan írást, amit csak te ismersz, de ügyelj azért arra, hogy a jeleket gyorsan le lehessen írni ;)
14/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat.:)
Amúgy 14 éves vagyok és lány.
A métere pedig olyan,mint kb egy spirálfüzet:(
2010. aug. 29. 17:04
15/17 anonim válasza:
Hadjáratot szoktak indítani a naplód felderítése érdekében? :P
Na de komolyra fordítva a szót, ha mindenáron el akarod rejteni, úgy igazán, akkor ugyanazt ajánlanám amit az előttem szólók... Mondjuk a titkosírással kapcsolatban - miért nem tükörírás? Szerintem az sem rossz.
Vagy ha véletlenül láttad a Death Note-ot, akkor úgy rejtsd el, mint Light a Halállistát. :P
Én például egyszerűen a fiókban tartom a többi mindenféle cuccom közt a naplómat. Mondjuk nem is turkál soha senki a dolgaim közt...
15/L
16/17 anonim válasza:
dugd egy szobádban levő szekrény vagy komód alá (persze olyan alá, aminek vannak talpai, vagy van egy kis rés a föld és a szekrény alja között)
17/17 anonim válasza:
Szerintem fejlessz ki egy titkosítást és azzal írd a naplódat. Én is úgy szoktam. Szerencsére senki sem tudja hogy mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!