Hogyan lehetnék könnyebben túl egy csalódáson? Valakinek tipp, tapasztalat, hogy könnyebb legyen?
Fél év összemelegedés után tegnap közölte velem, hogy úgy döntött, hagyjuk abba az egészet. Be kell látnom, az érvei reálisak (főként a köztünk lévő jelentős -20 év- korkülönbséggel indokolta, illetve azzal hogy nem szeretné ha fiatal éveimet egy vén f.szra pocsékolnám, ő már megszokta a magányt a válása után, szeretné ha boldog lennék egy hozzám való pasi mellett), mégis az a rossz, hogy ő is szenved, mert megszerettük egymást.
Én úgy fogtam fel, hogy egyszer élünk, tart ameddig tart...
De el kell fogadnom a döntését.
Itt az a kérdés, hogyan lehetne ezt könnyebben átvészelni?
Mire gondolsz?
A korkülönbség mindig is zavarta, egyidős az apukámmal, és ez szerinte nagyon gáz. Szerintem nem gáz, bár nem mindennapi dolog, az tény.
Nincs más nő a képben, arról tudnék (sok a közös ismerős).
Engem nem zavar, bár sosem hittem volna hogy valaha így alakul. Nagyon szeretem őt.
Egyszerűen nem érti meg, hogy mit szerethetek én benne? Az ő szavaival élve egy fiatal, üde nő egy vén f.szban?
Szerinte pár év múlva úgyis jönne egy fiatalabb fickó, aki elvenné az eszem, mert ő addigra már túl lesz sz 5. x-en.
Megértem, elfogadom a döntését, csak nagyon-nagyon nehéz.
wáááááááááááááá
Ha már végleges és megváltoztathatatlan a döntés, akkor nehéz ügy. Azért nehéz, mert te szívesen maradtál volna vele, a magyarázatodból ez derült ki, nem veszekedéssel váltatok el és biztosan szereted is. Egyszóval túl sok rosszra nem tudsz vele kapcsolatban gondolni ahhoz, hogy kiábrándulhass belőle.
Ilyenkor a szokásos felvidító dolgokon kívül az a legcélszerűbb, ha megpróbálsz egy újabb kapcsolatot kezdeni.
Utóbbi esetben ajánlom magamat :)
De legalábbis szívesen chatelnék, vagy leveleznék veled, örömmel meghallgatnálak, tudom, már ez is sokat tud segíteni.
Kedves utolsó!
Köszönöm a kedves szavakat. Egy kiadós levelezésben benne lennék, igazából nem nagyon találom most fel magam, hogy mivel foglalkozhatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!