Végleg elkeseredtem, elegem van már az életből, szerintetek mit csináljak? Valami tipp? Tapasztalat? (bővebben lent)
Számomra örök rejtély marad, hogy az emberek miért nem bírják a fizikát, főleg a történelmet. (Utóbbi mese habbal, már megtörtént, így ki sem kell találnod). Fizika meg: ami le fog esni az le is esik alapú. Csak annyi, hogy teszel mellé pár képletet azt számolsz mellé valami leesési állandót, vagy mit tudom én. (Régóta - 4 éve - nincs fizikám, de mikor volt nagyon szerettem, igazán jól is ment)
Nálam ami number one kategória a kémia! Most komolyan.. Hogy a bánatba lehet olyat felfogni amit szabad szemmel nem is látni? Láttatok már atomot? Kötéseket, molekulát stb. És akkor ehhez egy csomó sz@rság alá és mellé rendelve, meg hát logika és akkor még számoljál is mindenféle giz-gőzt meg a Magasságos tudja mit. Összes létező tantárgy amin megfordultam az elmúlt 14 évben ez a legvisszataszítóbb. (Vicc benne, erre épül az egész szakma amit tanulok már évek óta, de kín az egész úgy ahogy van.)
Ha nagyon nem mennek bizonyos tárgyak jár el különórákra. (elmész magántanárhoz, amiért fizetsz ugyan, de beléd ver valami tudást).
Rengeteg ismerősöm volt aki matematikából járt különórákra a kettesért/hármasért.
Amőgy az iskola nem ér annyit hogy öngyilkos legyél... Attól mert nem te leszek a következő pl. Albert Einstein még ugyanúgy lehetnek rád büszkék a szüleid. Senki sem a pl. fizikai tantárgyból elért teljesítményed alapján fog megítélni.
Én úgy vagyok vele, hogy az embernek nem két lábon álló lexikonnak kell lenni, legyen értelmes legyen egy alap tudása, aztán cső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!