Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék odamenni, de nem tudom, mit mondjak. Tipp, ötlet, tapasztalat?
Van egy fiú, aki másik suliba jár, mint én és tetszik. Élőben még nem beszéltünk, de neten már igen. Jövőhéten sulidisco lesz náluk. Szeretnék odamenni hozzá, beszélgetni. De nem igazán tudom, hogy mit mondjak. Lehet,hogy fel sem ismer.
Ötletek? Tippek? Tapasztalatok?
Ja és szerintetek milyen ruhát vegyek fel?
14L
Ha beszéltek előtte említsd meg neki hogy majd ott tali vagy majd ott dumálunk vagy ilyesmi így már tudod a reakcióját és neki sem lesz meglepő, számít rád, meg fog ismerni.Amikor odamész meg lazán Szia/Sziasztok mi a helyzet/jó a buli?Aztán ne aggódj kialakul...ha esetleg nincs témája mond azt húú ez a kedvenc számom gyere táncoljunk ;) (de tényleg jószám legyen:D:D)
Ruha ügyben pedig valami csinit, cicanaci csizmával(magassarkú is jó bár lehet hideg lesz:S) és valami csini csillogós felső :))
köszi a kommentet!
sajnos elmarad az egész:/ de majd máskor:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!