Hova dugjam el a naplómat?
Naplót írok. Most kezdtem el kb. harmadjára. Eddig anya mindig felkutatta és elolvasta. Ezt most el akarom kerülni. Gondoltam ha nem tudja, hogy írok akkor nem is fogja keresni, szóval nem szóltam róla neki, hogy írom. De valahova attól még nagyon jól el kéne dugni, mert anya amúgy is mindig kutakodik a szobámban. Pl. ha felírok valamit egy cetlire másnap már biztos elolvassa. Átnézi a szemetemet, hogy miket dobok ki, stb.
Szóval ha valaki tud egy jó rejtekhelyet írja meg létszi.
Köszi
14/L
nem tudom mi a baj a azámkódos táskával! Erőszakkal csak nem nyitja már ki az anyuka! Az kicsit durva lenne.:D
Ha kéri hogy nyisd ki,egyszerűen megmondod neki hogy NEM! Majd csak belenyugszik. Vagy jön a láncfűrésszel?? XD XD
Ha megmondhatná, hogy nem és kész, akkor már nagyon valószínű, hogy ki tudott volna törni ebből a tűrhetetlen helyzetből is.
Nyilvánvaló, hogy nem megoldás az elzárás. Aki így nyomoz a lánya után, azt nem állítja meg a zár.
Közhely, de igaz, hogy "többet ésszel mint erővel".
Nekem tipikusan tesóm kutatta ki folyton a naplóm, ami miatt többször abba is hagytam. Anyám egyszer rakott rendet nálam, mert összevesztünk, rájött az idegbetegség, és tudta, hogy utálom, ha bárki matat az én intim szférámban (mit kutakodik és pakolászik nálam más, kérdem én?), na akkor rátalált, pedig be volt csúsztatva a szekrény mögé. Nem tudom, hogy elolvasta-e, mert én aznap éjjel egy szülinapi bulin voltam, aztán barátnőmnél aludtam, így csak délelőtt jöttem haza (mondanom sem kell, hogy kisebb rohamot kaptam, mikor megláttam), de nem tudom, elolvasta-e...
Szóval, lehet bárhova dugni, aki akarja, az kikutatja. De azért jó, hogy nem szóltál róla, neked is ajánlanám, hogy dugd a szekrény mögé vagy a szőnyeg alá - persze csak ha nem nagyon vastag.
Szerintem a szamzaras taska jo otlet, asszem en is beszerzek egy ilyent "sminktarto"-nak.
Ahogy olvasgattam a valaszokat, eszembe jutott, h ha ilyen kivancsi az anyukad, akkor irj egy alnaplot. es tartsd a fiokodban, kicsit mas konyvek alatt, mintha el akarnad rejteni. majd szepen megtalalja, orul maganak, h megvan, es mindig ugyan ott fogja keresni, es olvasni. irj bele altalanos dolgokat vagy tok mindegy mit... nem kell minden nap. aztan az eredetit meg rejtsd el, valszeg nem fog rajonni, h amit megtalalt, az fake. :) mwhahahaaa
írd titkosírással szerintem ez elég jó ötlet .
gyorsan kifejlesztesz egy jelrendszert és meg is tanulod ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!