Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova dugjam el a naplómat?

Hova dugjam el a naplómat?

Figyelt kérdés

Naplót írok. Most kezdtem el kb. harmadjára. Eddig anya mindig felkutatta és elolvasta. Ezt most el akarom kerülni. Gondoltam ha nem tudja, hogy írok akkor nem is fogja keresni, szóval nem szóltam róla neki, hogy írom. De valahova attól még nagyon jól el kéne dugni, mert anya amúgy is mindig kutakodik a szobámban. Pl. ha felírok valamit egy cetlire másnap már biztos elolvassa. Átnézi a szemetemet, hogy miket dobok ki, stb.

Szóval ha valaki tud egy jó rejtekhelyet írja meg létszi.

Köszi

14/L

2010. jún. 6. 17:01
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim válasza:
100%

Nem szeretem más anyjáról rosszat mondani az illetőnek, de amit csinál az szörnyű.

Ennyire bizalmatlan? Nagyon konzervatív típus? Semmit sem enged neked?

Ezekről van szó igaz?

Szerintem próbálnod kellene beszélni vele. Ez az ellenőrzés már minden határon túl megy.

Na szóval válaszolva a kérdésedre:

A netes blog jó ötlet, de tudom, hogy a többség szeret kézzel írogatni papírra, aki naplót vezet.

Egyébként ha ennyire nem bízik benned, hiperkonzervatív és tudod, hogy áttúrja a cuccaid, szerintem a legjobb lenne ha nem írnál naplót.

Gyakorlatilag még őt segíted vele, hiszen ha megtalálja, ott benne van minden amit nem kellene tudnia.

Ilyen körülmények között naplót írni önmagaddal szemben kitolás.

2010. jún. 6. 19:48
 42/62 anonim ***** válasza:
100%

Először is: Word.

Másodszor: angolul írod.

Harmadszor: levéded jelszóval.

Negyedszer, mikor befejezted a bejegyzést, az egészet kijelölöd, és beállítod a betűszínt fehérbe, és olyan, mintha csak egy üres doksi lenne.

2010. jún. 6. 19:55
 43/62 A kérdező kommentje:

köszönöm az újabb válaszokat

am anya mindig ilyen volt 3 tesóm van akik 17, 12, 10 évvel idősebbek és az ő cuccaikat is mindig áttúrta

2010. jún. 6. 20:05
 44/62 anonim válasza:
97%

Nagyon maradi?

Mitől félt, mit akar annyira megtudni?

2010. jún. 6. 20:29
 45/62 anonim ***** válasza:
97%
Van valami, amire kevésbé figyel a kelleténél?
2010. jún. 6. 21:00
 46/62 anonim ***** válasza:
79%
Ha az apád lenne, még fejtegethetnéd pár oldalon át a menstruációdat:D
2010. jún. 6. 21:06
 47/62 anonim ***** válasza:
70%

Szia! Én a számzáras sminktáskámba rakom a naplómat,csak én a pasim elől! :D

Vannak táskás boltok pl.plázákban,asszem Reálszisztéma menedzser shop,ahol lehet venni ilyen sminktáskát. Én jó nagyot vettem,beleférnek a sminkek is meg a naplóm is. Van rajta egy zár,aminek 4 betűs kódját Te találod ki és csak azzal nyilik! Nagyon megéri!!

25/L

2010. jún. 6. 23:10
 48/62 anonim ***** válasza:
100%

Ez az angolul írt napló szerintem szart sem ér!!!

Ha az anyukád már olyan hogy a szennyes bugyidba is belenéz akkor mennyiböl tart kijegyzetelnie mikor suliba vagy és leforditani internetes szótárral! :)

Az én anyám is ilyen, ahelyett hogy megkérdezné, kutat, azzal az ürüggyel hogy "mert nem mondasz el semmit!"

Néha a falra mászok tölle! :)

Esetleg ha nem olyan vastag a naplód akkor tedd a szönyeg alá! (kinyitva még laposabb).

2010. jún. 6. 23:17
 49/62 anonim válasza:
100%

Többen is ajánlgattak már itt zárható dobozt, kulcsos vagy számkódos tartókat.

Nagyon rossz ötlet!

Jelen esetben arról van szó, hogy az anyja kutat, mindent feltúr, minden áron meg akar találni, tudni mindent.

Ha látja, hogy be van zárva, akkor követelni fogja, hogy nyissa ki. Előbb-utóbb úgy is hozzá fog férni.

A lényeg az, hogy a napló létezéséről se tudjon.

2010. jún. 6. 23:31
 50/62 anonim ***** válasza:
97%
Csak van valami, amit nem bír hallgatni (vagy olvasni), de nem hibáztathat érte. Valami unalmas vagy kínos téma...
2010. jún. 6. 23:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!