Mit csináljak hogy a húgom leszokjon a cuccaim
elcsórásáról?! Már megőrülök tőle!
Figyelt kérdés
Eddig mindig eltűrtem ha játszott a pvc figuráimmal,hogy a laptopomra tegye fel a játékait(sims2,ilyenek)de most betelt a pohár!Van úgy kábé tíz mangám,felállt egy székre,leszedett hármat,és összefirkálta.Közben azokat 3000 ft-ért vettem,és nagyon sokat spóroltam rá,mert nem kapok zsebpénzt.Megmondtam,hogy ne nyúlkáljon a könyvespolcomhoz,még ezelőtti nap,mikor a Gergő sorozatot akarta leszedni.Neki is vannak könyvei meg kifestői!Mit csináljak hogy leszokjon erről?!És ne gyertek nekem azzal hogy kicsi,mert 11/L én pedig 15/L!
Tudta hogy sokba került,és hogy fontosak nekem!Mit csináljak?Egyáltalán minek kifestőzik egy ötödikes?!
én vok az előző válaszló és én vok az a 11 éves kis csaj is.
2010. jún. 5. 11:02
13/16 anonim válasza:
Olvastam már több kérdést ez ügyben. A nagyobbik testvér panaszkodik a kisebbikre. A szülőknek kellene ilyenkor helyes döntést hozni. A nagyobbik testvérnek már más az elképzelése, más a viselkedése, míg a kicsi ugye nyávog, hisztizik, nyavalyog így tudja elérni a célját, ja és még ráadásul árulkodik is. Ha van külön szobád megmondanám neki oda be nem teheti a lábát, csak ha normálisan viselkedik és nem nyúl a dolgaidhoz.Ha valami érdekli szóljon neked és te megmutatod. Figyelj ilyen idős korban kifestőzzön, a fene bánja, addig is elfoglalja magát. Tartsa be a szabályokat veled szemben, és akkor nem lesz veszekedés.
2010. jún. 5. 11:27
14/16 anonim válasza:
15 évesen manga képregények?:/ uhh. inkább 11 évesen kifestők.
16 F
2010. jún. 5. 13:00
15/16 anonim válasza:
13:00 léteznek mangák mindenféle korosztálynak. Meg gondolom a hentai sem 5éveseknek készül ;)
Kérdező, ez inkább szemétkedés mint kisgyerekesség. Nem dugdoshatsz előle mindent most a mangáid 3év múlva a ruháid. Kérdezd meg a szüleid, hogy szeretnék-e megvenni újra amiket a hugod tönkretesz, vagy megtanítják tisztelni más tulajdonát. Vagy tényleg verd nyakon.
2010. jún. 5. 13:15
16/16 anonim válasza:
Nálunk kulcsra zárható szekrényeink voltak s abba pakoltunk. De ha veszel egy nagyműanyag dobozt (kb 3000-4000ft), fúrsz rá jukat s veszel hozzá lakatot( 100os boltban 250ft) akkor megszűnik a problémád mert nem férhet hozzájuk. Ha meg mer rinyálni a cuccaid védelméért akkor simán mond meg a szüleidnek, hogy kulcsos szobára vágysz vagy vegyék meg újra amit ő tönkre tesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!