Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt eddig az a karácsonyi...

Mi volt eddig az a karácsonyi ajándék, amitől leesett az állad? (nem a boldogságtól)

Figyelt kérdés

Vicces, elképesztő ajándékokat várok, amiket ti kaptatok, vagy "hallottatok róla".

Pl: Kaptam egy bombont, amit tavaly én ajándékoztam, és társaik. :)

2017. dec. 11. 16:49
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:
100%

11-es válaszoló vagyok. Nem azzal van bajom, hogy odaadták, ami nem ízlett, hanem hogy párom 20. szülinapjára ezt kapta a szüleitől. Ha csak egy random napon ideadták volna vagy legalább vettek volna mellé mást is akkor semmi bajom nem lett volna vele, de ez így elég gáz szerintem.

Az állatos könyv se rossz, de én nagyon imádtam az állatokat, több száz oldalas állatos lexikonom volt már kisgyerekként. Olyan állatokat ismertem, hogy mikor lerajzoltam pszichológushoz akartak vinni. Ezek után szerintem egy "a boci múzik, a cica nyávog" szintű állatos könyv nem a legjobb ajándék.

2017. dec. 30. 11:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!