Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt eddig az a karácsonyi...

Mi volt eddig az a karácsonyi ajándék, amitől leesett az állad? (nem a boldogságtól)

Figyelt kérdés

Vicces, elképesztő ajándékokat várok, amiket ti kaptatok, vagy "hallottatok róla".

Pl: Kaptam egy bombont, amit tavaly én ajándékoztam, és társaik. :)

2017. dec. 11. 16:49
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
90%
Tavalyelőtt anyósomtól kaptam karácsonyi ajándékba női bugyikat. Amivel nem lenne baj, ha nem használt lett volna. Zacskóban volt, és nem voltak kimosva sem. Szó szerint kakakódjelek voltak a bugyiban. Mind a 4-ben. A méret már nem is zavart, hogy nagy.. Annyira kiakadtam, hogy még aznap este visszaadtam anyósomnak, hogy életemben nem aláztak meg úgy, hogy más szaros bugyiját adják nekem. Anyósom reakciója az volt, hogy turkálós konténerben nem látta, hogy használt. Ja, és anyósomék nagyon jó anyagi körülmények között élnek. Na ez volt az a karácsony amikor a férjem aki szintén pipa lett, közölte, hogy ez volt az utolsó közös karácsonyi ajándékozás. Innentől kezdve senki nem kap semmit, és senki nem ad semmit. Ha anyós hisztizik, akkor még az ünnepi ebéd hozzávalóinak a számláját is kérni fogja, mert az anyja képes az ingyen kajaosztáson is ötször sorba állni. Amúgy tényleg nincs ajándékozás, bár anyós mindig reménykedik.
2017. dec. 15. 20:55
 42/61 anonim ***** válasza:
100%
Apóséktól tolatóradart. Sem autóm, sem jogsim.
2017. dec. 16. 07:40
 43/61 anonim ***** válasza:
100%

Az apukámtól kaptam egy előző évi lejárt Mikulást.

De életem egyik legjobb ajánféka bolt, az apukám akkor már évek óta küzdött Parkinsonnal. A gyógytornászt vette rá, hogy kínkeservesen, de valahogy le akar menni saját lábán a kórház előtti édességeshez. Ott sózták rá szegényre. Ez volt tőle az utolsó ajándékom :(

2017. dec. 16. 08:17
 44/61 anonim ***** válasza:
100%

Nagyimtól kaptam egy könyvet, az egyik felében a sikeres diétáról, a másikban a jó szexről volt szó, és ezt megfejelte tornázós kártyákkal, és azzal a mondattal, hogy "csokit nem kapsz, úgyis le kell fogynod". 8-9 éves voltam akkor, egy picit valóban duci, de akkor annyira nem tudtam értékelni a poént. Így utólag viszont már nevetek azon is, hogy ugyanettől a nagyimtől diétás kekszet kaptam a 18. szülinapomra, azzal a szöveggel, hogy ettől ő is fogyott 3 kilót.

A másik a nagypapám volt, tőle 18 évesen kaptam 10-12 éveseknek szóló könyvet. Bár ez inkább az aranyos kategória, mesélték utána, hiába vettek a mamával közös ajándékot, ő nagyon szeretett volna nekem valamit külön is adni.

Anyuéktól 10 évesen kaptam új matracot, ezzel addig nem is volt baj, amíg a suliban meg nem kérdezték, ki mit kapott...amikor elmondtam, még a tanárom is kinevetett.

De persze a spúr rokonságtól kapott spórolós ajándék is megvolt már, keresztanyum ezt rendszeresen eljátszotta: 18.szülinapomra anyu meglepetés bulit szervezett nekem, akkor azt mondta, nem hozott semmit, mert a buli az ajándékom, meg az, hogy eljött. Ezután a 19-re gyerek sminkkészletből kiszedett beazonosíthatatlan, lila port kaptam tőle (ezt is megindokolta: a kislánya kérte a készletet, de ez nem tetszik neki, gondolta majd én elhasználom....) 20L

2017. dec. 16. 08:32
 45/61 anonim ***** válasza:
100%

Giccses arany karora apámtól, aki tudja hogy gyülölöm.az aranyat ésmsoha nem.is.hordok.

Extöl:

- Alapitvány-trilogia (utálom a sci-fit, de ö.imádta igy megvette nekem)

- tablet, mikor van laptopom, okostelefonom, tök felesleges volt, végül ö használta mert neki viszont "ugyis kellett volna már rég"

- édes parfüm, ugy, hogy tisztában volt vele, hogy felfordul töle a gyomrom (a "hideg" illatokat szeretem)

Szoval ö mindig csak odabxott valamit, amit nem is használtam aztán.

2017. dec. 16. 08:37
 46/61 anonim ***** válasza:
100%

Valamelyik távoli rokontól kaptam egy "mamatáskát", amivel végül is nem lenne nagy baj, nem borultam ki rajta.

Hazaérve vettem észre, hogy az egyik belső zsebben volt pár darab óvszer...

2017. dec. 16. 09:09
 47/61 anonim ***** válasza:
100%

#48-as vagyok.

*akkor voltam 14 éves lány

2017. dec. 16. 09:13
 48/61 anonim ***** válasza:
70%

Osztálykarácsony sztorik (csak gimi, mivel általánosban az osztályfőnök rendelte meg az összes csomagot, de gimiben már mi csináltuk)

- osztálytárs elfelejtette a csomagátadás napját, így az nap reggel vett 3 db tábla csokit. Ezzel nekem annyi problémám volt, hogy ebből kettő olyan volt amit nem szeretek.

- szintén elfelejtette (másik ember), így gyorsan összepakolt otthoni holmikból, pl bögre és tusfürdő

- utolsó évben egy mondhatni nagy csomagot kaptam, aztán amikor kinyitottam akkor a legolcsóbb semmilyen csokik fogadtak. Volt egy kókuszrúd is, aminek örültem mert szeretem a kókuszt, de olyan íze volt hogy már az első falat után ki akartam dobni.

Az osztálykarácsonyok általában nem voltak olyan jók. Én igyekeztem jó dolgokat venni, egyik évben rafaellot meg hasonlókat vettem mert tudtam hogy akit húztam az ezeket szereti, mire engem az húzott akivel nem is voltam jóban és a csomag tele volt ilyen 100-150 forintos csokikkal.

Családi:

- egy ideje minden évben tusfürdő (legalább erre nem kell költeni :'D ), miközben unokatestvérem bemasnizott bonbont és jó pasis spréket kap

- anyukám a munkahelyén minden évben kap egy doboz milkás szaloncukrot aminek mogyoró van a közepén, ezt imádom

- sosem tudtam igazán, hogy mit is szeretnék, se szülinapra se karácsonyra, így anya mindig annyit mondott ha valaki kérdezte hogy nekem mit vegyen, hogy ruhát.. Hát sokszor kaptam bugyit (az itt leírtakkal ellentétben szerencsére nem használtat), de ezek a bugyik elég nagymamásak voltak. Nem hordtam soha tangát de a nagy bugyikért sem rajongok, viszont legalább van egy teljes bugyikészletem a pirosbetűs napokra. Nagynénémtől kaptam már felsőket is, amiket nem igazán hordtam mert azért eléggé más ízlése van egy kamasznak és egy negyvenes nőnek.

- ez nem igazán volt csalódás, csak az akkori gyermek lelkemnek: szerettem volna kazettán a Csipkerózsikát és a Hamupipőkét, ezt hangoztattam is. Aztán amikor kibontottam két kazettát és nem tudtam kik vannak rajta, akkor odanyomtam az unokatesóm kezébe hogy biztos véletlen az ő ajándékát bontottam ki, közben meg az általam kért mesék voltak csak a Grimm mesék változatban (ha jól emlékszem azért ezeket kaptam mert a rendes változatot nem árulták az itteni boltokban)

2017. dec. 16. 10:10
 49/61 anonim ***** válasza:
95%
Mi szökőévente tudunk jól ajándékozni. Egyik évben mindenki hajszárítót kapott a másiktól, volt olyan, hogy a fürdőszobai mérleg volt a sláger. Kislányként (kb 5 éves) tornász-barbit szerettem volna, ez úgy nézett ki, hogy minden ízülete csuklós volt. Nos, én kaptam egy olyan "barbit", aminek a teste szivacs volt és csak a kéz-lábfejek meg nyaktól fölfelé volt műanyag....amikor sírni keztem apám a helyzetet menteni próbálván demonstrálta, hogy ez márpedig tornászbarbi, mert nézzem milyen hajlékony! :D végsősoron a legemlékezetesebb ajándék volt
2017. dec. 16. 11:03
 50/61 anonim ***** válasza:
94%
tavaly kaptam kb 5 kg húst, (vegetátiánus vagyok már kb 5 éve)
2017. dec. 16. 11:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!