Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt eddig az a karácsonyi...

Mi volt eddig az a karácsonyi ajándék, amitől leesett az állad? (nem a boldogságtól)

Figyelt kérdés

Vicces, elképesztő ajándékokat várok, amiket ti kaptatok, vagy "hallottatok róla".

Pl: Kaptam egy bombont, amit tavaly én ajándékoztam, és társaik. :)

2017. dec. 11. 16:49
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
91%

6 évesen egy üres reklámszatyrot. (Még ünnep sem volt és rokonom egész nap húzta az agyam, hogy milyen király dolgot vett nekem erre ezt kapom. Szerinte teljesen jó ajéndék volt egy 6 évesnek, nem érti miért fakadtam sírva.

De kaptam már anyósjelölttől egy elromlott fényképezőt, amit az idősebb fia kapott évekkel ezelőtt céges bulin.

A katalógushoz ingyen kapott hajtörlő turbánt vagy mit.

Suzukis céges pólót XXL-es méretben. (13 éves lány voltam, kb 50 kg.)

Ocsmány, méregzöld rózsás kitűző ruhára. (Ilyen 100 éves cigány jósnő stílusú.)

Rózsaszín, csipkés, fodros felső, egyszarvús fülbevaló. (Rocker vagyok.)

Párom méretben sem jó, más családtól leselejtezett ocsmány pulcsikat és egy sutyiban felbontott, megkóstolt, de nem ízlett bonbont a szüleitől.

Párom anyukájától eg doboz kotont, ami már 5 éve lejárt.

Nagymamájától lejárt szavatosságú medvesajtot.

Távoli rokonoktól egy pici gyerekeknek szóló állatos könyvet. Kb 15 éves voltam.

A családunk nem valami jó ajándékozó. :D

2017. dec. 11. 17:37
 12/61 anonim ***** válasza:
91%
Én hallottam ilyet, vagy olvastam: használt epilátor, amiben szőrszálak voltak, hiányos bonbon.
2017. dec. 11. 17:38
 13/61 anonim ***** válasza:
94%
Egy nyári ruha, ami egyértelműen használt volt, és nem is az én méretem, hanem azé, akitől kaptam. Inkább ne kaptam volna semmit, vagy adott volna egy tábla csokit.
2017. dec. 11. 17:46
 14/61 anonim ***** válasza:
95%

Régebben már leírtam. Pár éve keresztanyáméktól kaptam karácsonyra 2 doboz felnőtt eldobható pelenkát (az egyikből hiányzott pár darab) Nagyanyám megmaradt régi kopott hálóingjeit, és injekciós tűket. Mindez nagyanyám halála után maradt meg.

Azért megkérdeztem, hogy ezt most komolyan gondolták? Fiatal nőnek pelenka? Még ők voltak megsértődve, mert visszaadtam nekik, hogy a szemetet nem kérem.

2017. dec. 11. 17:52
 15/61 A kérdező kommentje:

Azt a rohadt élet. 😱😱😱

Azért ezekhez bőven pofa kell.. nem tudom, hogy akik ezeket adjak, vajon mit érezhetnek? Bosszúból sem adnék ilyet, szégyellném. Ok meg elvárják hogy a másik örüljön???

2017. dec. 11. 18:12
 16/61 anonim ***** válasza:
93%
lejárt kajákat, mármint konzerveket (a konzervek évekig jók, nem tudom, honnan szerezett több éve lejártat), régi használt, senkinek sem kellő szúrós sál-sapka, dohos szaggal... és ez a személy mindig listát ad méregdrága dolgokról, mit kér viszont :D
2017. dec. 11. 18:14
 17/61 anonim ***** válasza:
97%
Cukorbeteg vagyok és allergiás a mogyoróra. Rendszeresen kapok mogyorós csokit, bonbont olyanoktól, akik tudják ezt rólam. Van, aki úgy adja át, hogy "tudom, hogy nem ehetsz ilyet, de nem tudtam mást kitalálni".
2017. dec. 11. 18:45
 18/61 anonim ***** válasza:
95%
terhességiteszt (fiú vagyok)
2017. dec. 11. 18:51
 19/61 anonim ***** válasza:
92%
100-as papírzsepi 😂😂
2017. dec. 11. 18:52
 20/61 anonim ***** válasza:
93%
2 éve lejárt csokit és WC illatosítót
2017. dec. 11. 19:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!