Mi volt eddig az a karácsonyi ajándék, amitől leesett az állad? (nem a boldogságtól)
Vicces, elképesztő ajándékokat várok, amiket ti kaptatok, vagy "hallottatok róla".
Pl: Kaptam egy bombont, amit tavaly én ajándékoztam, és társaik. :)
egy borítékot
azt hittem pénz van benne, de kiderült, hogy a férjem magánnyomozót fogadott és lefényképezte, amikor megcsalom, szóval ennek a bizonyítékait
és még csodálkozott, hogy megcsaltam:D azóta nem álltam szóba vele, csak a bíróságon találkoztunk
Leehető bugyit anyámtól
Akkor egyedül álló és 20 éves voltam :"D megkérdeztem hogy akar e célozni valamire Ez örök emlék marad, de mi ilyen "dinka" család vagyunk, szeretjük egymást viccelni :) 25/F
tisztasági betétet apósomtól :/
nem célzás volt, mert azt is tudja hogy tampont használ minden lány a családba, csak szerintem kapott rengeteget valahonnan és szét kellett osztogatnia...
Érettségi évben osztálykarácsonyra egy doboz no name my little pony játékot. Hazafele odaadtam a mikulás gyárnak.
Üres kistábla milkacsoki a nővéremtől. Átadás után nem sokkal a csokikról beszélve kihangsúlyozta, hogy nem tudja minek gyártják az üres (tej) csokit, mert azt nem szereti senki az a legbénább. :'D
Az öcsém minden évben ad magáról egy fotót :D (14 éves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!