Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt eddig az a karácsonyi...

Mi volt eddig az a karácsonyi ajándék, amitől leesett az állad? (nem a boldogságtól)

Figyelt kérdés

Vicces, elképesztő ajándékokat várok, amiket ti kaptatok, vagy "hallottatok róla".

Pl: Kaptam egy bombont, amit tavaly én ajándékoztam, és társaik. :)

2017. dec. 11. 16:49
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
94%

Ezek utan orvendek hogy nalunk nem volt divat ajandekot adni vagy kapni.

Masoktol hallottam: anyos furokeszletet kapott a sajat ferjetol. Idos nenike tovabbadta az ajandekkonyvet, csak nem vette eszre hogy eredetileg az elso oldalon nevreszolo koszontes van. Unokatesom keresztanyja korhazban dolgozik, es a betegek gyogyszereit viszi haza es elajandekozza, mikozben akinek jarna a gyogyszer az le van tojva es sirhat fajdalmaban.

2017. dec. 11. 19:25
 22/61 anonim ***** válasza:
97%
Férfi illatszer csomag anyóstól,nő vagyok amúgy.
2017. dec. 11. 20:01
 23/61 anonim ***** válasza:
97%
Utolsó, te legalább csomagot kaptál :D Én egy félig elhasznált férfiparfümöt :D (Nő vagyok :D)
2017. dec. 11. 20:19
 24/61 anonim ***** válasza:
73%

"Mi volt eddig az a karácsonyi ajándék, amitől leesett az állad?"

Ha lenne bármi is a karácsonyfa alatt amit kapnék, mert eddig nem sok mindent kaptam karácsonyra az életembe. Gondolom ebbe nem számít az bele amit én vásároltam magamnak.

2017. dec. 11. 21:56
 25/61 anonim ***** válasza:
100%

Nem karácsonyi, de születésnapomra egy jó barátnőmtől (most már nem vagyunk jóban, de nem emiatt :D), kaptam egy ezüstgyűrűt egy helyi ékszerüzlet zacskójában, azzal a kísérőszöveggel, hogy azt mondták, ha nem jó a méret, akkor nyugodtan vigyem vissza, és tudnak rajta igazítani.

Kicsi lett. Gondoltam akkor visszaviszem oda, ahonnan kaptam. Kiderült, hogy nem tőlük lett vásárolva, de még csak nem is ezüst, hanem bizsu.

Amúgy abszolút nem lett volna bajom azzal, hogy bizsu, mert vannak bizsuékszereim, simán örültem volna neki így is, de az a díszzacskó, meg a kísérőszöveg mellé... Nem tudom minek kellett.

Karácsonyi ajándékként a legrosszabb az volt, amikor osztálykarácsonyon kaptam egy kb. 50 forintba kerülő csokit, amit az előző szünetben vett az osztálytársam a sulival szemben lévő kisboltban... Miközben én persze normális ajándékot adtam annak, akit húztam.

Szintén nem karácsony, hanem szülinap, de ez legalább vicces volt. Nagyon sokat késtem akkoriban mindenhonnan (na jó, még most is), és ennek fejében a szülinapomra 4 embertől is ébresztőórát kaptam ajándékba, hogy mostantól időben odaérjek mindenhová. :D

Meg persze nálam is előfordult már ilyen, hogy használt plüss, továbbajándékozott dolgok, lejárt csokik, de ezeket már kb. meg sem jegyzem.

2017. dec. 11. 23:22
 26/61 anonim ***** válasza:
95%
Egy steppelt kabátot, ami pontosan az ajándékozó mérete volt, engem össze sem ért :D Ígérték kicserélik és majd kapom, hát azóta is kapom, ennek már van vagy 8 éve. Soha nem hoztam szóba.
2017. dec. 12. 00:30
 27/61 anonim ***** válasza:
100%

Hannah Montana táncolós "társasjáték". 17 éves voltam és kő-rocker. A legrosszabb az volt, hogy nem tudtam leplezni a csalódottságomat miután kibontottam. Kiült a döbbenet az arcomra. Aztán jött a "NEM ÖRÜLSZ???"

Másik pedig az volt, amikor még meg is kérdezték, hogy mit szeretnék. Egy epillátort szerettem volna nagyon, azt mondták oké. Erre hozzámvágtak valami ezer éves használt elektromos borotvát, de még szőrszálak is voltak benne...

2017. dec. 12. 02:08
 28/61 anonim ***** válasza:
97%

Hajsütővas. Meg is érteném, ha nem lenne rövid hajam úgy húsz éve.

"Add tovább, vagy hülye maradsz " bonbonok :D

De az ultimate szar ajándék nem alkalomhoz köthető.

Úgy egy hónapja kaptam röviditalokat nagyiméktól. Tudni kell, hogy nagy gyűjtők évtizedek óta, van náluk mindenféle ritkaság. Gondoltam, úgyis jön át a párom, a gyerekeim meg láthatáson, kóstoljuk meg az egyik wiskeyt Ki is töltöttem jeges pohárba, koccintás, aztán...

Az évtizedes állott sós tea íze sokkolt minket, és hánytatott meg.

Szegény mama elfelfelejtette, hogy azt már megitták, és mivel szép az üveg, sós teát rakott bele és ledugózta.

2017. dec. 12. 08:40
 29/61 ildike87 ***** válasza:
11%
Kedves 25-ös! Csak azt szeretném mondani, hogy attól, hogy egy csoki 50 Ft, még nem feltétlenül rossz! Egyébként te mit adtál annak, akit húztál( már ha még emlékszel rá)?
2017. dec. 12. 08:44
 30/61 ildike87 ***** válasza:
27%
Kedves 5-ös! Talán nem kellett volna megcsalni a férjedet!!!!Mi volt az oka, hogy megtetted?
2017. dec. 12. 08:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!