Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt eddig az a karácsonyi...

Mi volt eddig az a karácsonyi ajándék, amitől leesett az állad? (nem a boldogságtól)

Figyelt kérdés

Vicces, elképesztő ajándékokat várok, amiket ti kaptatok, vagy "hallottatok róla".

Pl: Kaptam egy bombont, amit tavaly én ajándékoztam, és társaik. :)

2017. dec. 11. 16:49
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
97%
A volt férjem minden évben egy Dominó feltöltőkártyát vett nekem a mobilomhoz, amit a karácsonyfa alsó àgàra akasztott fel. Nem (csak) ezért váltunk el:-)
2017. dec. 16. 13:06
 52/61 anonim ***** válasza:
100%

Na hat a valaszokon szetrohogtem magam, koszi! :D

Nekem nem ennyire gaz de mult karacsonykor mindenki tok jo ajandekot kapott en meg kaptam 3 par 38as feher zoknit (41es a labam). :D

2017. dec. 16. 13:34
 53/61 anonim ***** válasza:
93%

16 évesen mamámtól kaptam Disney-s sminkkészletet, amire az volt ráírva, hogy 7-10 éveseknek és már akkor 2 éve le is volt járva. Kipróbáltam kíváncsiságból, de egyből dobtam ki, amikor elmentek.

Igaz, ez nem karácsony volt, hanem 12.osztályos ballagás. Vett nekem egy egyberuhát, ami 42-44-es méret volt. A gond az volt, hogy nekem 36-38-as a méretem és olyan ruhát inkább jócskán 30 év felett hordanak. Utólag kiderült, hogy a nagynénémnek lett volna szülinapjára, de rá kicsi lett és a boltban nem cserélték már be.

Féltesóm jóval idősebb nálam. Olyan 8-9 éves lehettem, amikor karácsonyra kaptam tőle valami Disney-s diavetítőt, ami nem működött. Tavaly karácsonyra gyünölcsös muffinporokat kaptam, miközben tudják, hogy kb semmilyet nem eszek. Pár héttel később nekiadtam egy barátnőmnek, aki szereti az ilyeneket.

2017. dec. 16. 15:59
 54/61 anonim ***** válasza:
87%
Nekem semmi ilyen égő nem volt. Talán annyi, hogy a nagymamám minden évben ét bevonó masszából készült mikulást adott (és tudta, hogy utáljuk ezt a fajtát.)
2017. dec. 16. 18:58
 55/61 anonim ***** válasza:
100%

Hú, ezek nagyon durvák, főleg a sz***os bugyi...

Nekem szerencsére csak olyanokban volt részem, hogy személyre szólóan dedikált többszörösen továbbadott könyv, meg visszakaptam az általam adott dolgot, meg "nemtudtammitvennidenagyhirtelenkörülnézekaszobámban"-ajándék (amit aztán diszkréten visszaadtam).

DE: sajnos magam is kerültem már olyan helyzetbe, hogy nagyon nem tudtam mit adni, viszont a kényszerajándékozás az kényszerajándékozás, azt muszáj. Így aztán néhány esetben én is adtam már méltatlan ajándékot (na jó, nem sz***os bugyit, de oda nem illő dolgot).

2017. dec. 26. 00:23
 56/61 anonim válasza:
100%

Esküszöm imádom ezt a kérdést. :D Meg a válaszokat is, némelyik sírva nevetős, de van, amelyik megdöbbentő, vagy szomorú.

Beállok én is a sorba. Rengeteg olyan könyvet kaptam már (köztük random, otthoni polcról gyorsba' lekapottakat is), aminek köze nincs hozzám, ruhákat, amik hírből sem jók rám, kiskoromban egy szörnyen gagyi bűvészdobozt, amit soha nem tudtam használni, tollat, ami nem fogott, romlott csokit, nagyon büdös szagú papucsot, fa díszdobozos bort, amibe egy olcsóbb bor volt beletéve, 99 forintos dvd-ket rajta ezeréves B-kat filmekkel. Egyszer egy nagy dobozt (akkoriban iszonyatos szükségem lett volna egy bármilyen laptopra - szóval nagyon lelkes lettem, mikor megláttam a fa alatt), amiben lakástakarékos papírok voltak, és bár ez majdnem ért annyit, mint egy laptop, semmit nem tudtam vele kezdeni akkor még - utána szerződést is kellett bontanom. 2x is gitárt (soha nem tanultam meg gitározni). Soha fel nem bontott 1000 darabos 999 forintos kirakósokat.

Az elmúlt években már a borítékozás megy többnyire. Nem túl kreatív dolog, de nekem igazából már rég nem is számít, csak az, hogy együtt van a család. Én többnyire szeretek nagyobb, vagy hasznosabb dolgokat adni, de persze nem mindig sikerült, volt pár béna húzásom. Régebben anyu kapott egy kézműves mélytányér-készletet, amit egyik ismerősünktől kaptam, de azóta is itt van a szobámban, mert anyumnak nem tetszett. Szintén rokon kapott tőlem egy olyan könyvet, ami izginek tűnt, és jó értékeléseket kapott, de a felénél abbahagyta, mert rémálmai lettek tőle. Apu egy nem működő szobaantennát és hordozható DVD-írót (soha nem használta). :D :D :D nem bírom már komolyan...

2017. dec. 26. 04:57
 57/61 anonim ***** válasza:
100%

Idei gyöngyszem: párom ( magyar viszonylatokban kiemelkedő nyugdíjú) nagyszüleitől kaptunk két lejárt szavatosságú bejglit :'D

Azt hiszem nem kedvelnek.

2017. dec. 26. 13:58
 58/61 ildike87 ***** válasza:
0%
Kedves 11-es! Szerintem az állatos könyvek általában aranyosak, én nem tartanám rossz ajándéknak. Ugyanígy az sem olyan kellemetlen szerintem, ha egy olyan bonbont odaadnak valaki másnak, ami nem ízlett az illetőnek, aki vásárolta. Még mindig sokkal jobb, mintha kidobnák!
2017. dec. 27. 10:43
 59/61 anonim ***** válasza:
100%

Ez ugyan jó ajándék, de! Az idén a család és a barátok valamiért televásároltak engem habfürdővel, fürdőgolyókkal, fürdősókkal holott zuhanyzóm van :D

Két havi kádas wellnessre kéne mennem, hogy mind elhasználjam.

2017. dec. 28. 13:27
 60/61 anonim ***** válasza:
100%
Idén szopogatós C-vitamint a bátyámtól. A dobozára az van írva, hogy 36 darabos, de csak 12 darab volt egy levélen. A másik 2 levél hiányzott, gondolom elhasználta. Tavaly pedig foltos, szekrényszagú párnahuzatokat (4 db) a sógoroméktól, amiket állítólag vadi újan vettek a Jyskben. Karácsonyi csomagolópapírral voltak egyenként becsomagolva.
2017. dec. 28. 16:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!