Miért olyan fontos egy nőnek párkapcsolatban, hogy párjának gyerekeket szüljön, ha ez számra számos hátránnyal jár?
Eleve rossz a megközelítés, a nő nem a párjának szül gyereket akarata ellenére (ha mégis, akkor idióta).
Hanem azért szül normális esetben, mert a párjával együtt, közösen vágynak utódra, családra.
Nekem egyrészt nem fontos a gyerek, másrészt biztosan nem is fogok szülni.
Ennyi, a párom is tudja, ha meg gyereket akar, keres másik nőt - bár nem akar (még).
Megmondtam neki is, hogy nem szándékozom szülés után 10-15 évvel belehalni a betegségembe (amibe anya és mama is meghalt és én is örököltem)-
Még nincs gyerekem, majd pár év múlva szeretnék, ha úgy alakul a párommal. Én nagyon hiú vagyok, sportolok évek óta keményen, lételemem a mozgás, már a gondolat is fájó, hogy terhesség alatt egy csomó mindent nem csinálhatok, amit most bármikor (súlyemelés, légtorna stb.), a munkámat is imádom, onnan is kiesek pár évre, DE(!) én nem gondolom, hogy ha egy pár igazán vágyik gyerekre, akkor az a gyerek ne adna annyi örömöt, hogy valamelyeset kompenzálja ezeket.
Továbbá nem gondolom, hogy törvényszerű az elhízás, csak azért, mert valaki szül. Édesanyám 3 gyereket szült és most 50 évesen is gyönyörű az alakja és a bőre is, igaz, ő is végigsportolta az életét.
Igen, kiesik majd nekem is pár hónap mozgás, de utána ugyanúgy visszatérek a terembe, egy idő után dolgozni is, a párommal most is mindent közösen csinálunk, így tudom, hogy gyerek mellett is eljutok majd sportolni, maximum nem mindennap, de valószínűleg nem is fogok vágyni erre.
Arra a részre meg már sokan kitértek, hogy nem a párunknak szülünk, ebbe nem szeretnék belemenni.
Ez a teljes élet egy egészséges nő számára, a genetika is ezt diktálja, ezért olyan fontos.
Nagyon sok nő küzd azzal, hogy nem lehet gyermeke, sokaknak soha nem lehet ilyen, vagy olyan okból. Talán őket kérdezd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!