Mitől vagy boldog? Leírnád?
Figyelt kérdés
Valaki az előbb feldobott egy ellentétes kérdést. Annyi gondot írtak, hogy teljesen magam alatt vagyok. Kíváncsi vagyok, hogy azért ilyen a lehetetlennek tűnő helyzetekben, kapcsolatokban, válságokban van-e olyan dolog is ami boldoggá tesz benneteket?2010. máj. 29. 22:07
42/44 anonim válasza:
Engem boldoggá tesz, hogy egy csavarhúzóval szétszereltem a matekteremben a padomat, és összedőlt óra közepén.. Kitűnő tanuló vagyok, és még a magatartásom is ötös.
43/44 anonim válasza:
Jó srác lehetsz,csak így tovább.Szerintem a tesicsarnokban is biztosan van némi szétkapnivaló:P
44/44 anonim válasza:
Boldog vagyok mert vannak emberek az életemben, akikkel jól érzem magam
Boldog vagyok mert vannak céljaim amiket meg fogok valósítani
Boldog vagyok mert soha nem foglalkozok mások véleményével
Boldog vagyok mert egészséges vagyok
Boldog vagyok mert fantasztikus emlékeim vannak már ilyen fiatalon
Boldog vagyok mert a nővérem a legjobb barátom
Boldog vagyok mert van egy macskám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!