Nem akarom vendégül látni férjem régi, elvált cimboráját. Hogyan építsem le?
Utolsó:
Én eddig nem írtam ide kommentet, de már nem is fogok.
A Kérdezővel azonos korú nő vagyok és én másképp látom a dolgokat, de ez most már mindegy is ...
Elmondanám neked, hogy én viszont akkor lennék halálosan kétségbe esve, ha a férjem, aki egy FÉRFI, pletykafőrumokat böngészgetne szombat kora este és a zömében női válaszolókat zsűrizné, miközben megfájdul a feje, úgy felzaklatja magát! :D :D :D
Nézd, ha már az anyósod is téged támogat, szerintem nem kérdés, hogy ne engedd őket ott aludni. Itt meg ne indokolj meg senkinek semmit, úgyse fogadják el, amit mondasz, hanem örülnek, hogy virtuálisan van kit alázni, ha már a való életben őket rugdossák.
Mondd meg a férjednek, hogy te nem kívánsz nekik ugrálni, ráadásul nem akarod őket gyerekeitek ágyában altatni. Keressenek maguknak szállodát a környéken.
Amúgy mivel azt írod, hogy régen nem is olyan szándékkal érkeztek, hogy ott aludjanak, arra most is készülj, hogy bár megbeszélitek, hogy nem lesz ottalvás, ÚGYIS ott fognak maradni a nyakadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!