Exről a régi képekkel mit csináltok? Ugyanúgy hagyjátok az albumban vagy kiveszitek? Lent leírom, h miért kérdezem.
Hát ez jó kérdés, mert nekem már nincsenek is meg az exemmel közös fotók, talán egy kettő elvétve, ahol szép a táj. :D
De amíg pici a gyerek szerintem én nem mutatnám meg neki, majd később, amikor ezt már megérti.
Miért ne kerülhetne a gyerek kezébe?
Egyszerüen megmondod, hogy RÉGEBBEN a képen lévö valaki volt a párod és kész.
Én inkább eltenném őket. Neked emlék, de kisgyerekként minek kéne látnia, hogy a szeretett szülei nem csak egymást szerették. Szerintem ez kicsit megzavaró lehet.
Nem gondolnám, hogy ki kell dobni..ha nem fájó érzés visszagondolni, akkor emléknek jó megtartani.
én kiskoromban találtam egy eljegyzésű gyűrűt amit apa vett egy másik nőnek. felfogtam,hogy az már régen volt. ennyi
ha a párodat nem zavarja akkor hagyd ahol van
Egy dobozban külön köteg van ilyen képekből, egy borítékban.
Abban tartom az osztályképeket, régi barátok (már csak facebook ismerősök) képeit, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!