Mit tennél ha kiderülne, hogy a párod a régi szerelme után nevezte el a lányotokat?
Hát nem kicsit döbbennék meg.
Hogy őszinte legyek egy kicsit betegesnek is találom.
nevezte el-miért te nem voltál ott, nem beszéltétek meg?
A régi szerelmekről sem beszéltetek korábban?
Volt már ilyen kérdés, szerintem nem is egyszer.
Akkor is leírtuk sokan, hogy agyatlan barom, aki ezen túráztatja magát (mások finomabban fogalmaztak).
Nekem volt X db barátnőm, miért ne adhatnánk bármelyikük nevét a lányunknak, ha nekem és feleségemnek is tetszik az a név? A nevet a férj és a feleség egyetértésben kell, hogy kiválassza. Ha pedig a feleségnek (fordított esetben a férjnek) is tetszik, akkor évekkel utána miért pattog azon, hogy kiderült, párjának volt egy ilyen nevű szerelme?
Szerintem paranoiás az a nő (vagy fordított esetben férfi), aki emögé bármit odaképzel, féltékenykedik stb.
És te ki vagy a történetben???? Mert ha nem az anya és nem az apa, akkor semmi közöd hozzá.
Emellett az, hogy valakinek egy adott név tetszik, és egy olyan nevü barátja/barátnöje is volt, nem azt jelenti, hogy az a név az ex neve ezentúl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!