Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél ha kiderülne, hogy...

Mit tennél ha kiderülne, hogy a párod a régi szerelme után nevezte el a lányotokat?

Figyelt kérdés
Nyilván később derült ki, jóval a gyermek születése után.
2016. szept. 8. 13:56
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
91%

OFF: Jesszusom, de érzékenyek itt néhányan. A kérdező vázolt egy szitut, és véleményeket kért. Miért ásná bele magát ezzel mások életébe? Erről az adott pár tudni sem fog...

ON: Ha a párom közölné, hogy ez a név nagyon tetszik neki, ezért szeretné, akkor rendben, kivéve, ha nekem speciel baromira nem jön be az adott név. Nem lenne okom kételkedni abban, hogy nem ez az oka a választásának, vagy hogy aggódni kéne egy ex miatt. Ha igen, akkor nem egy névválasztásnál fog ez kiderülni :)

2016. szept. 9. 10:12
 32/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat :)

Utolsó: Az lett volna a furcsa, ha nem húzza fel magát rajta, bizonyára érezte az igazságtartalmát. Külön röhejes volt, hogy annyira beleásta magát ebbe, hogy még azt is leírta, hogy kikor gyakorizik. Szerintem nem csak én röhögtem :D

2016. szept. 9. 11:24
 33/40 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező mi jogon írod másnak,hogy lépjen ki és ne gyakorin legyen és foglalkozzon a saját életével,mikor TE magad sem a kicsinyes életeddel foglalkozol?! Ha azzal foglalkoznál,nem tennél fel ilyen kérdést,amihez semmi az égatta világon nincs közöd
2016. szept. 9. 11:26
 34/40 A kérdező kommentje:

Besz.rok rajtatok, komolyan :D

De hogy lesüllyedjek a szintetekre: És ő milyen jogon írja nekem, hogy a saját életemmel foglalkozzak, miközben épp ő sem ezt teszi? :) Az, hogy feltettem egy kérdést, nem azt jelenti, hogy egész nap mások életében turkálok ember... Tudtommal nincs itt olyan szabályzat, hogy csak a saját gondjaiddal kapcsolatban tehetsz fel kérdéseket. Megkérdeztem a véleményed. Ha nem vagy azon a szinten, hogy válaszolni tudj, akkor szemetelj más kérdése alá. Kössz.

2016. szept. 9. 11:36
 35/40 anonim ***** válasza:
71%

"És ő milyen jogon írja nekem, hogy a saját életemmel foglalkozzak, miközben épp ő sem ezt teszi?"

Van ám egy óriási különbség kettőtök között! Te kiírtál egy kérdést. Erre értelemszerűen válaszokat, reakciókat vársz. Tehát azt várod, hogy más emberek ne a saját dolgukkal, hanem - a válasz erejéig - a te kérdéseddel foglalkozzanak.

De a feleség nyilván nem kért fel téged, hogy ezzel foglalkozz, hiszen - írásod szerint - nem is tudja, hogy a gyereke és párja exének neve egyezik. Ha te ezen jártatod az eszed, akkor bele akarsz avatkozni, és megszondázod a közvéleményt, hogy általában hogy vélekednek róla az emberek.

Lásd be, hogy ha nem a feleség vagy, akkor illetéktelen vagy bármiféle beavatkozásra, felvilágosításra, megmondásra!

Én ezt sz..kavarásnak nevezem, mások esetleg finomabban fogalmaznak.

2016. szept. 9. 11:53
 36/40 A kérdező kommentje:
Szerintem itt inkább ti kavarjátok a szart... De nem baj, jót röhögünk rajtatok :)
2016. szept. 9. 12:05
 37/40 anonim ***** válasza:
50%
kerdore vonam.egyebkent meg gondolhatod,hogy azert akarta ,hogy azt a bizonyos nevet kapja a gyerek,mert igy olyan erzeseket stimulal mintha a volt szerelme lenne az,pl ha kimondja ezt a nevet no jut eszebe, igy olyan mintha vele lenne,.
2016. szept. 11. 21:01
 38/40 anonim ***** válasza:
29%
...meg mikor a gyerekkel foglalkozik tuti azt kepzeli el,hogy a no.
2016. szept. 11. 21:02
 39/40 anonim ***** válasza:

A lényeg, hogy a párod farkát a régi szerelme fényesítgette előtted.

Te csupán használtan kaptad.

Ehhez képest nem tök mindegy a gyerek neve??

(A névadásban amúgy min. 50%-ig te is benne voltál!)

2016. szept. 12. 21:09
 40/40 A kérdező kommentje:
Utolsó nem tudom te kihez beszélsz, de akkor leírom, hogy egy külföldi szituáció ihlette a kérdést, semmi közöm hozzá, senki életébe nem szólok bele, ugyanis fogalmam sincs, hogy kik ők. Ezért sem értettem, hogy miféle szarkavarásról beszélnek itt egyesek, dehát az csak róluk árulkodik, hogy mindenféle előzmény nélkül és anélkül, hogy bármit is tudnának rólam, ilyen meg olyan szarkavarónak állítanak be. Képzelem, milyen szánalmas élete lehet szegénykének.
2016. szept. 12. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!