Mit tennél ha kiderülne, hogy a párod a régi szerelme után nevezte el a lányotokat?
OFF: Jesszusom, de érzékenyek itt néhányan. A kérdező vázolt egy szitut, és véleményeket kért. Miért ásná bele magát ezzel mások életébe? Erről az adott pár tudni sem fog...
ON: Ha a párom közölné, hogy ez a név nagyon tetszik neki, ezért szeretné, akkor rendben, kivéve, ha nekem speciel baromira nem jön be az adott név. Nem lenne okom kételkedni abban, hogy nem ez az oka a választásának, vagy hogy aggódni kéne egy ex miatt. Ha igen, akkor nem egy névválasztásnál fog ez kiderülni :)
Köszönöm az értelmes válaszokat :)
Utolsó: Az lett volna a furcsa, ha nem húzza fel magát rajta, bizonyára érezte az igazságtartalmát. Külön röhejes volt, hogy annyira beleásta magát ebbe, hogy még azt is leírta, hogy kikor gyakorizik. Szerintem nem csak én röhögtem :D
Besz.rok rajtatok, komolyan :D
De hogy lesüllyedjek a szintetekre: És ő milyen jogon írja nekem, hogy a saját életemmel foglalkozzak, miközben épp ő sem ezt teszi? :) Az, hogy feltettem egy kérdést, nem azt jelenti, hogy egész nap mások életében turkálok ember... Tudtommal nincs itt olyan szabályzat, hogy csak a saját gondjaiddal kapcsolatban tehetsz fel kérdéseket. Megkérdeztem a véleményed. Ha nem vagy azon a szinten, hogy válaszolni tudj, akkor szemetelj más kérdése alá. Kössz.
"És ő milyen jogon írja nekem, hogy a saját életemmel foglalkozzak, miközben épp ő sem ezt teszi?"
Van ám egy óriási különbség kettőtök között! Te kiírtál egy kérdést. Erre értelemszerűen válaszokat, reakciókat vársz. Tehát azt várod, hogy más emberek ne a saját dolgukkal, hanem - a válasz erejéig - a te kérdéseddel foglalkozzanak.
De a feleség nyilván nem kért fel téged, hogy ezzel foglalkozz, hiszen - írásod szerint - nem is tudja, hogy a gyereke és párja exének neve egyezik. Ha te ezen jártatod az eszed, akkor bele akarsz avatkozni, és megszondázod a közvéleményt, hogy általában hogy vélekednek róla az emberek.
Lásd be, hogy ha nem a feleség vagy, akkor illetéktelen vagy bármiféle beavatkozásra, felvilágosításra, megmondásra!
Én ezt sz..kavarásnak nevezem, mások esetleg finomabban fogalmaznak.
A lényeg, hogy a párod farkát a régi szerelme fényesítgette előtted.
Te csupán használtan kaptad.
Ehhez képest nem tök mindegy a gyerek neve??
(A névadásban amúgy min. 50%-ig te is benne voltál!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!