Mit tennél ha kiderülne, hogy a párod a régi szerelme után nevezte el a lányotokat?
Nem értem miért foglalkozol másokkal, inkább éld a saját életed. Mi van ha az anya mégis tud róla csak hidegen hagyja? Ha meg nem tud, akkor miért avatkozol bele és miért traktálnád ezzel a badarsággal az anyát? Először is honnan veszed, hogy a régi szerelméről nevezte el a lányát az apa? Elképzelhető, hogy mindig is tetszett neki a név, egyáltalán nem biztos, hogy egy régi szerelme után kapta a lány a nevet, sőt erősen kétlem. Ennyi erővel sose jöjjön össze az ember olyan nevű nővel/férfivel ami tetszik neki, mert ha esetleg nem ő lesz a gyerek anyja/apja akkor nem lehet az a gyerek neve?
Engem egyébként nem is érdekel a párom régi szerelmeinek a neve, a kapcsolatairól mesélt, a nevekről nem, de ha kiderülne, hogy ugyanúgy hívják a lányunkat nem igazán érdekelne, mert nyilván nekem is volt beleszólásom a névválasztásba.
Ha tetszik neki a név, akkor tetszik.
Nekem is gyerekkorom óta megvan a kedvencem, ahogy majd az első fiamat hívni fogom, és nem tántorít el tőle semmi, legfeljebb a férjem véleménye - ő pedig beleegyezett már.
Nem érdekel, kinek a neve, lehet exé, utált ismerősé, felőlem sorozatgyilkosé is, a név marad.
Kétlem, hogy azért ragaszkodott a "párom" a névhez, mert az a régi szerelméé volt, valószínű inkább, hogy annyira megtetszett neki. Ha meg mégis emiatt, akkor egészségére váljék, attól még, hogy éppen új nője van, nem lehet, és nem is kell kitörölni a régi emlékeket a fejéből. Biztos volt egy szép pillanat, amit nem akar elfelejteni. Jogában áll.
Ha tényleg a régi szerelme miatt nevezte el úgy,az tényleg kicsit furcsa.De az is lehet,hogy pusztán csak tetszett neki az a név.. Nekem is volt fiatalabb koromban egy srác,aki az akkori nagy szerelmem volt.Nem zárkózok el tőle,hogy egyszer a gyerekem keresztneve az legyen..Nem azért,mert szerettem anno azt a hapsit,hanem mert tetszik a neve..
Amúgy mire odajutsz valakivel,hogy közös gyereketek lesz, nem tudom elképzelni,hogy ezt a pasi direkt csinálta titokban,hogy az anyja ne tudjon róla.. Ha olyan nagy szerelme volt,akkor a felesége ne tudna a nevéről? Nekem ez fura, legalább 1x a kapcsolat elején az ilyesmi szóba szokott kerülni
Miért, az nem beteges, ha az ember lánya minden kis hülyeségről a párja exére asszociál? Most komolyan?
Egyáltalán mi közöd van a párod exéhez, basszus? A múltja egy része, nem fogod kitörölni.
Valahogy ki kéne verni a nők fejéből ezt az elmeroggyant birtoklási mániát, aztán meg csoda, ha sírnak, hogy minden férni szemét.
Mondom ezt nőként.
Utolsó: Egyik szereplő sem én vagy. Valahogy ki kéne már verni a gyk-sok fejéből ezt az elmeroggyant beidegződést.
Így van, semmi közöm nincs hozzá. Nem is állítottam, csupán feltettem egy kérdést, amelyben megkérdeztem, hogy te mit tennél. Lépjél inkább ki és foglalkozz a saját életeddel, ne gyakorizz, mert semmi közöd idegenek problémájához.
Mit vártam tőletek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!