Nem akarom vendégül látni férjem régi, elvált cimboráját. Hogyan építsem le?
Bocsánat, de ez nekem úgy hangzik, mintha teljesen ki akarnád sajátítani a férjed és most igazolást vársz itt ehhez. "ez újra és újra vita köztünk"
Gondolom ezeket a "vitákat" te generálod.
Ha így folytatod és párod egy normális férfi, akkor az lesz a vége, hogy nem nálatok hanem barátjánál fognak találkozni és még kevesebbet látod.
Ne felejtsd el azt sem, hogy kint dolgozni nem nagy öröm, elég stresszes, ezért ki kell ereszteni a gőzt néha és azért dolgozik kint, hogy a családjának mindent meg tudjon adni.
Istenem, én nem hiszem el, hogy ezek a válaszok érkeztek. Ide kik írnak? Mindenkinek van itt férje, frankón? Nem akarom elhinni.
1. A kérdező és a férje egy pár, közösen hoznak döntéseket. A házuk is közös.
2. A kérdezőnek kell a vendégeket ellátnia, körül ugrálnia, kiszolgálnia, utánuk takarítania, vacsorával és reggelivel kínálni őket.
3. A kérdező azt írta a barát sokat iszik és többnyire úgy lerészegedik, hogy nem tudnak hazamenni. Ezen mit nem értettetek meg?! Milyen stílusban kellett volna ezt megfogalmaznia, hogy számotokra is elrettentől legyen?!
4. Valaki azt írta, hogy tiltja a férjét a baráttól. Azért, mert kinyalja a seggüket egy napon keresztül, de nem szeretné, hogy éjszakára is maradjon, azért tiltja őket egymástól?
5. Nem mondja meg kivel járjon a barát, szerintem hidegen is hagyja, de amikor 10 évvel ezelőtt átjártak hozzájuk, akkor a barátnak is volt felesége, normális élete, most meg 20 éves kiscsajokkal akár átmenni, hogy részegen és jól lakottan b*sszon a kanapéjukon.
6. Azokat a tanácsokat, hogy szolgálja ki őket, legyen kedves velük, de amúgy kussoljon, mert a férjéhez mennek, nem hozzá, aki egyébként is csalja őt komolyan gondoljátok?!
7. Sokan már azért is ugattok itt, hogy nem tartja a volt feleséggel a kapcsolatot. Ha azt írta volna, hogy vele jóban maradt, milyen fikázást kapna tőletek? Így is féltékeny, szarkavaró, öreg, csúnya nő és minden volt már.
8. Sehol nem írta, hogy a férj szeretné, ha náluk aludnának, csak annyit, hogy nem tiltakozik ellene. MERT NYILVÁN KELLEMETLEN EZT MEGMONDANI BÁRKINEK B*SSZ*MEG.
12 pontig írtam, de visszatöröltem, mert már fáj a fejem, úgy felidegesítettem magam. Rosszkor tetted fel a kérdést, ilyenkor a normális emberek dolgoznak, főznek, takarítanak, lesz*pják a férjüket (ugye, ahogy itt sokan tanácsoltátok) a gyerekeikkel foglalkoznak, tanulnak hétfőre, vagy a templomban vannak. Akik ide válaszoltak, primitív, trágár, lekezelő, arrogáns, gúnyós stílusban (folyamatosan mással kefél a férjed, féltékeny vagy, 50 évesen mit írogatsz ide, az új barátnő egy istennő, bár azt se tudják ki az, de neked nem szimpatikus, úgyhogy ők imádják) szerintem semmit se fogtak fel a helyzetből, vagy nincsen házuk amiben elférne egy alkoholista barát, valószínűleg csalják is őket, vagy nem értem mire fel ez a rosszindulat. Én férfi vagyok, házas ember, 47 éves (tudom, dögöljek meg ilyen korral) de ha csak egyetlen válasz ezek közül (tisztelen annak a 3-4 kívételnek akik értelmesen álltak a helyzethez) az én feleségemtől érkezett volna biztos elgondolkoznék, hogy mit b*sztam így el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!