Ma kaptam egy műkörmöt és a szüleim megengedték, normális ez?
Figyelt kérdés
2017. aug. 24. 14:58
81/96 A kérdező kommentje:
aha...értem
2017. szept. 12. 21:05
82/96 anonim válasza:
Aranyanyám.... na tudod kinek meséld be, hogy 6 évesen szőkítve volt a hajad....
Max, ha valami rossz cigók vagytok...
83/96 A kérdező kommentje:
de be volt szőkitve
2017. szept. 13. 07:40
84/96 anonim válasza:
Egyik iameros boltjában csináltatom a kormom és "gyerekeket" nem is fogad. Ez lenne normális,ha a szulok vannak ilyenek.
Grat a szuleidnek hajrá liberális nevelés.
10 évesen én cds magnót kértem :D
Kamunak gondolom,mert magy port kavart és ez volt a cél.
85/96 anonim válasza:
Persze, hogy vicc az egész!Ennyire egyetlen szülő sem lehet idióta, de az a manikűrös is vissza adhatná a szakmáját, aki esetleg elvállal egy gyereket.
Provokálni akart a Kérdező, mi okból, az nekem nem derült ki.
Egy ostoba tizenéves lehet.
86/96 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon jó dolog, hogy ennyi idősen ezt a kérdést feltetted. Hiszen még fiatal vagy és megértetted, hogy ennyi idős gyerekeknek még nem való műköröm. Ha nem szeretnéd feltenni akkor nem is kell.
87/96 anonim válasza:
Küldjétek már át nekem is a privátokat, amiket írt nektek...
Köszi... :D
88/96 anonim válasza:
Meddig fogod még ezt a kérdést kiemelni? Csak azért is a veszekedést akarod?
89/96 anonim válasza:
Visszaolvastam, sírok a röhögéstől, a kérdező buta primitívségén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!