Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma kaptam egy műkörmöt és a...

Ma kaptam egy műkörmöt és a szüleim megengedték, normális ez?

Figyelt kérdés

2017. aug. 24. 14:58
 51/96 anonim ***** válasza:
88%
Cicukám,te tuti valami troll vagy! :D Ha meg nem (már semmim se lepődök meg),akkor a kérdésedre a válasz: nem,nem normális. Ugyanis egy ennyi idős lánynak semmi szüksége sincs műkörömre. Ez abszolút a ti dolgotok,de ha kirakod egy publikus helyre,ne dobálózz értelmetlen sértésekkel azok felé akik normális választ írnak. Ha te jól érzed magad műkörömmel,hát rajta. Ebből kiindulva elképzelhető hogy 13 évesen majd tetoválással vagy piercinggel nyaggatod majd a szüleidet. Ha meg ők engedik,ő dolguk. Egyébként egy felragaszthatós,leszedhetős körömmel semmi gond sincs,de elég túlzás ha a játszótér helyett szalonba jársz.
2017. szept. 11. 19:27
 52/96 A kérdező kommentje:
épített műkörmöt kaptam cicukám :P
2017. szept. 11. 20:06
 53/96 anonim ***** válasza:
91%

És ez a lány az én generációm tagja. Nem csoda, hogy ennyien szidják, tele van ilyenekkel.

És nem, most nem a műköröm a probléma. OLvasd vissza, hogy miket írtál, és ha akkor sem jössz rá, komoly gondok vannak.

Amúgy jelentem több hozzászólásod. ;)

2017. szept. 11. 20:09
 54/96 anonim ***** válasza:
79%
Nekem 12 évesen volt először, de csak azért mert akkor még nem nagyon volt. Előtte is festettem, ez legalább profi munka és tartós.
2017. szept. 11. 20:35
 55/96 A kérdező kommentje:
aha
2017. szept. 11. 20:37
 56/96 anonim válasza:
95%

Szerintem nem normalis, de ha tetszik, akkor jo. Remelem a velemenyem miatt nem fogsz lebunkozni, mint masokat.

Persze eleg zavaro, hogy megkerdezel minket, hogy normalis-e a mukorom ( erre, ugye lehet igen, vagy nem a valasz) de mikor egy olyan valasz jon, ami nem tetszik, maris kiakadsz. Szerintem azt kellett volna irnod, hogy: ,, Mindenki irja azt nekem, hogy szep es jo a mukorom, nagyon normalis es senki se irjon negativ kommenteket :D"

2017. szept. 11. 20:38
 57/96 A kérdező kommentje:
nyugi nem bunkózlak le....de figyelj nekem nem az a célom ezzel a kérdéssel hogy mindenki azt mondja hogy húúúúú de szupcsi a műkörmöd :D
2017. szept. 11. 20:44
 58/96 anonim ***** válasza:
92%
Figyu kérdező! Most már tényleg fejezd be, mert ha ide bemásolom, amit ma írtál nekem privátban, sokan fognák a fejüket, mert kb. egyetlen szavad sem menne át a trágárságszűrőn! Tiszta hülyének nézel mindenkit, teszed itt az agyad, akkora balfék vagy, hogy a fal adja a másikat, ne akarj magadnak rosszat! Neveddel, időponttal idemásollak esküszöm! És ha ide kikerül, akkor már jelenteni is tudlak! Nem szokásom, de utálom, ha itt tetteted a fejed, közben meg... Húzd meg magad, csak egy jótanács.
2017. szept. 11. 20:56
 59/96 anonim ***** válasza:
87%

Egyàltalàn nem normàlis, mondom ezt egy 7,5 êves kislàny êdesanyjaként.

Mellesleg a szüleidnek jogosan szólhatnak az iskolàban.

2017. szept. 11. 21:39
 60/96 anonim ***** válasza:
92%
A műköröm viselésű normális dolog, de a viselő nem mindig az.
2017. szept. 11. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!