Ma kaptam egy műkörmöt és a szüleim megengedték, normális ez?
Figyelt kérdés
2017. aug. 24. 14:58
41/96 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok elég összeszedett és nem jó a helyesírásom??Hát kezdjük azzal,hogy én vagyok a legjobb nyelvtanos az osztályban minden nyelvtan felmérőm *5!És az összeszedettségemmel mi a problémád?És nem érdekel a véleményed,csak normális válaszokat fogadok el,és reagálok rá jól!Ja és én csak azt szeretném hogy érthető legyen az amit írtam nektek.Nem normális mi az hogy NEM NORMÁLIS???Ez teljes mértékben az.Nem is tudom miért írtam ki ezt a kérdést!Ha én tudom hogy ez 100%-ban normális és az ilyen emberek mint te csak irigyek rám!
2017. aug. 29. 19:33
42/96 A kérdező kommentje:
Amúgy itt egy kis plusz:nem törődök annyira a helyesírással mert nincs iskola :)
2017. aug. 29. 19:35
43/96 anonim válasza:
Ha nem akartál olyan kommenteket olvasni, hogy ez nem normális, akkor miért raktad ki ezt a kérdést? Egyébként szerintem ez nem normális.
44/96 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel ezt a kérdést,hogy megtudjam hogy ez normális vagy sem.De szerintem teljesen normális és nincs vele gond,csak biztosra akartam menni :).
2017. aug. 29. 20:52
45/96 anonim válasza:
Abszolút nem normális.
A legjobb úton haladsz a ribisedés felé. Szüleidnek lesz még elég bajuk veled, de hát ők cseszik el.
46/96 anonim válasza:
"Azért tettem fel ezt a kérdést,hogy megtudjam hogy ez normális vagy sem.De szerintem teljesen normális és nincs vele gond,csak biztosra akartam menni :)."
Biztosra akartál menni? Miben? Abban, hogy mindig neked van igazad? Pedig nincs, jobban jársz, ha megtanulod...
47/96 A kérdező kommentje:
Aha értem...
2017. aug. 31. 16:37
48/96 A kérdező kommentje:
egyeltalan nem vagyok ribi,es nem is leszek ezt jobb ha a fejedbe vesed baratocskam
2017. szept. 2. 15:06
49/96 A kérdező kommentje:
senki nem ir?lustak vagytok meg arra is valaszokat irni amit en kerdeztem....szanalmas
2017. szept. 2. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!