Beteges vagy Normális?
Beteges, de az önbizalom és figyelemhiányos nők ezt szeretik, ők papucsként fognak használni téged.
A normális lányok meg nem vesznek figyelembe.
Válaszpld már meg, hogy pontosan hogyan, a miként jötta fejedbe ez a kérdés.... Szerintem Te is tudod hogy az a nirmalis, ha nőt nem ver a férfi stb stb stb....
Nem ertem a kerdésed...
Csak azért isteníted őket, mert kb. annyi kapcsolatod van velük, mint bármely istennel, egyikkel sem volt még tapasztalatod. :) Amint lesz, egyre lejjebb megy a tisztelet aránya.
Én is olyan voltam mint te, istenként tiszteltem őket, feljebbvalónak tartottam, most már egyáltalán nem. Viszont még mindig nem ütném meg őket (ha ők sem ütnek ok nélkül), ez nem a tiszteleted kérdése, hanem az erkölcsi szintedé.
Nem beteges, de tapasztalj, mert nem is egészséges. :)
Az, hogy alapvetően jóindulatú vagy, az nem baj. De! Mint ahogyan nem disznó az összes férfi, úgy nem szent, tisztelni való áldozat az összes nő. Semmivel sem "kell" jobban tisztelned egy nőt, mint egy férfit, mert igazi férfinek lenni pont olyan nehéz, mint igazi nőnek. Attól, pl, hogy valaki gyereket tud szülni még nem lesz tisztelni való családanya. Szerintem nagy baj, hogy sok nő biológiai "erényeit" fitogtatva képzel magának előjogokat, egyébként meg semmit nem ér, és méggyakoribb, hogy a másik nemet semennyire nem tiszteli.
Szerintem ne legyél ennyire elfogult, ezt nőként írom. Szóval alapvetően állhatsz így a nőkhöz, sőt, valahol ez volna a normálus hozzáállás másokhoz, de csak annak add meg végképp ilyen módon a tiszteletet, aki neked is viszont megadja azt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!