Ma kaptam egy műkörmöt és a szüleim megengedték, normális ez?
Figyelt kérdés
2017. aug. 24. 14:58
71/96 anonim válasza:
Ebben mi a poén? Ha vkinek kicsi a körme pl. nekem, full gyenge pedig vitamint is szedek stb akkor nem elég a géllakk. Úgy szebb, de nekem nem nő meg vele. Nekem 12 évesen volt először akkora hogy az ujjbegyem végéig ért. Sima egyszínű. Fel se tűnt a tanároknak, suliban pedig az a régi tippes volt. Másnak eredeti hosszabb volt mint nekem a az épített. Na mindegy.
72/96 anonim válasza:
71-es válaszoló!
Nekem ennél sokkal cifrábbat írt, átküldtem neked!
Kezd szappanoperává válni az egész.
Kérdező! Tegnap leírtam, hogy kimásolom ide, ha nem veszel vissza magadból. Felőlem írkálj kedvedre, de térj észhez!
73/96 A kérdező kommentje:
nem írtam ilyesmit!Nem poénkodok a kérdés komoly!!
2017. szept. 12. 15:26
74/96 anonim válasza:
Tehát: Augusztus 24-én kaptál műkörmöt.
Azóta 19 nap telt el, ha jól számolom.
Ugyanolyan szépen fent van még? Feltöltetted-e már? Vagy mennyire van lenőve? Mert ha hozzá sem nyúltak, szép nagy lenövése lehet má....
75/96 A kérdező kommentje:
töltettük és most szép
2017. szept. 12. 18:20
76/96 A kérdező kommentje:
:P Ti se írtok sok hasznosat :
2017. szept. 12. 18:24
77/96 anonim válasza:
Mi nem hasznos? Meg mi a normális? Átlagos akartál írni? Nem átlagos, de teljesen oké ha nem 2cm-es hegyes amivel kiszúrod a szemed. Ha egyszerű akkor sokkal jobb, mint a lepattogott körömlakk. Szép esztétikus.
78/96 anonim válasza:
Figyelj, aki beszól az lehet irigy vagy nem nőies lány. Ez teljesen rendben van. Első osztályban 7 évesek.. volt olyan akinek szőkítve volt a haja. Enyit erről. Ha jó helyen rakták fel akkor nem lesz se gombás, se semmi baja a körmödnek. Nyugi, semmi gond. :)
79/96 A kérdező kommentje:
nekem már 6 évesen be volt szőkitve a hajam
2017. szept. 12. 19:08
80/96 anonim válasza:
Ha 6 évesen lehetett szőkítés akkor 10 évesen természetes hatású köröm is persze. legalább nem leszel fiús lány. Én 13 éves korm óta járok csak magassarkúban, kivéve sporthoz, túra, városnézés. Most vagyok 25. Több ilyen szülő kellene. Jó olvasni hogy vannak jó fej szülők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!