Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma kaptam egy műkörmöt és a...

Ma kaptam egy műkörmöt és a szüleim megengedték, normális ez?

Figyelt kérdés

2017. aug. 24. 14:58
 21/96 A kérdező kommentje:
senki nem ír választ? :(
2017. aug. 25. 18:22
 22/96 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm az eddigi válaszokat hasznosak voltak :)
2017. aug. 25. 21:02
 23/96 anonim válasza:
68%
Szerintem mèg fiatal vagy hozzá, de ha megengedtèk ès boldog vagy vele akkor viseld egèszsèggel.:)
2017. aug. 25. 21:47
 24/96 A kérdező kommentje:
Hát...szerintem is még fiatal vagyok de,hát érdekes és szerettem volna kipróbálni.Anya is mondta hogy az ő idejében még ilyen meg sem fordult a fejében.És igen hát boldog vagyok vele nagyon örülök még ennek az egyszeri alkalomnak is :)
2017. aug. 26. 09:18
 25/96 anonim ***** válasza:
87%

Ha a szüleid netán a körömrágásról való leszoktatás érdekében vették, akkor igen okosan tették.

Ha tudták, hogy neked tetszik és örömet akartak szerezni a gyermeküknek, akkor is jó dolog.

Egyébként a te döntésed, hogy mikor és hogyan használod, ezt pedig tárgyald meg a szüleiddel.

Remélem, lesz belőle örömöd!

2017. aug. 27. 08:14
 26/96 A kérdező kommentje:
Hát a körmömet rágom de ritkán és ezt a szüleim nem tudják/látják....és igen már beígérték kb úgy egy éve és meg akarták csináltatni nekem ezért az egyik ismerősöm kért nekem időpontot és kaptam is délre :). Úgyhogy boldog vagyok vele (ezt a mondatot ne vegyétek dicsekedésnek).
2017. aug. 27. 09:27
 27/96 anonim ***** válasza:
100%
én azt mondanám felnott fejjel, hogy a te korodban ez normálatlan :) de ha neked jo, akkor használd egeszseggel. viszont nehogy a tobbi gyerek rád szálljon és kicsufoljon, mert kegyetlenek tudnak lenni a kortársaid
2017. aug. 27. 12:22
 28/96 A kérdező kommentje:
nem olyanok a barátaim és osztálytársaim :) ők csak rámondják hogy "Jajj há' ez nem jó he" :D
2017. aug. 27. 19:56
 29/96 anonim válasza:
88%
És ezt miért nem nyár elején találtátok ki? Suliban nem fogják leszedetni? Lányaim veled egy idősek, de a sulijukba tiltja a házirend még a 12.-eseknek is... Pedig nem egyházi suli... Egyébként szerintem kicsi vagy hozzá
2017. aug. 28. 06:46
 30/96 A kérdező kommentje:
mert sajnos csak most kaptunk időpontot...de nem tüntetem fel annyira annak ellenére hogy világító körömlakk van az épített körmön hát ha szerencsém van akkor nem veszik észre.... de leszedetni biztos nem fogom....ennél jobban nem tudtam megfogalmazni remélem valamennyit értettetek belőle :DD
2017. aug. 28. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!