Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma kaptam egy műkörmöt és a...

Ma kaptam egy műkörmöt és a szüleim megengedték, normális ez?

Figyelt kérdés

2017. aug. 24. 14:58
 31/96 anonim válasza:
79%
Ha épitett a körmöt csináltattatok zseléből vagy porcelánból, akkor szét fogja cseszni a körmöd. Szerintem 10 évesen egy géllak is elég lett volna.
2017. aug. 28. 13:10
 32/96 A kérdező kommentje:
Aha értem...épített körmöt csináltak nekem,hát öö..szerintem hogy egyszer megcsináltattam az nem árt a körmeimnek.Egyszer már volt egy gél lakkos is,hát az nagyon nem jött be nekem mert én már 6 évesen (akkor kaptam gél lakkot a körömre) hosszú műkörmöt akartam.Nem tudom hogy miért kell ez nekem :DD...Jaj emlékszem amikor még a világ legnagyobb műkörmeit nézegettem,és mindig is hegyeset akartam 6-7 éves létemre :DDDDDDDDDDD
2017. aug. 28. 13:21
 33/96 A kérdező kommentje:
valaki választ ??????????????
2017. aug. 28. 14:48
 34/96 A kérdező kommentje:
:(
2017. aug. 28. 16:44
 35/96 Repecke válasza:
38%
Szia! Én 16 vagyok, és habár egyáltalán nem vonzódok ezekhez a dolgokhoz, + én nem is találom túl szépnek (bocsi), szerintem egy alkalomba nem halsz bele, biztosan érdemes ezt is kipróbálni. Igazából teljesen rajtad múlik, hogy milyen idős korodban kezded el ezt csinálni, ez mindenkinél szubjektív. Ez is egy lépcső a felnőtté válás útjához, szóval, előbb-utóbb úgy is be kellett következnie -kiválzképp, ha ennyire szeretted volna :). Ha Neked tetszik, boldog vagy vele, és a szüleid is engedik, akkor szerintem semmi probléma simcs vele ;).
2017. aug. 28. 17:00
 36/96 A kérdező kommentje:
Szia!Semmi baj mindenkinek más az ízlése :).Aha értem tehát ez is egy lépcső a felnőtté váláshoz.Köszönöm a válaszodat hasznos volt.
2017. aug. 28. 17:37
 37/96 anonim ***** válasza:
88%

1) a nyakam rá, hogy nem 10 éves vagy - legfeljebb mentálisan, de akkormeg úgyis mindegy mert megrekedtél ebben az állapotodban, így fogsz maradni

2) normális műkörmös 4-6-10-12 évesnek nem rak fel műkörmöt

3) normális szülő nem engedi meg

4) műkörömnél, műmellnél, szemöldöktetoválásnál, virsliszájnál undorítobb dolog nem sok létezik a kozmetika világában

5) nem vagy teljesen százas, ez az egy kiderül a kérdésedből és a kommentekre adott válaszaidból

szívesen

2017. aug. 29. 09:29
 38/96 A kérdező kommentje:
Hát....te elèg bunkó vagy velem holott èn semmvel nem is bántottalak meg,erre te azt mondod nekem hogy hülye vagyok?!Èn most nem veszekedni akarok veled ès nem akarok veled bunkó lenni mert èn nem szeretnèk le süllyedni arra a szintre mint te bocs has nem èrtetted meg az írásomat elvègre èn "nem vagyok százas"😫
2017. aug. 29. 12:42
 39/96 A kérdező kommentje:
*semmivel bocs csak gyorsan írtam
2017. aug. 29. 15:30
 40/96 anonim válasza:
95%

18-as: Összeszedetten fogalmaz és jó helyesírással ír?? :D Még ő maga is leírja minden második válaszában, hogy "remélem érthető voltam"... Oké, lehet, hogy a saját korosztályából kicsit kiemelkedik, de attól még messze van az összeszedettségtől és a jó helyesírástól.

Kérdező: Nem teljesen értem, hogy mégis milyen választ vársz. Mindenkinek más a "normális" - van, akinek még a rúzs is az ördögtől származó hivalkodás, másnak pedig az 5000 köbcentis műcici is teljesen normális...

Ahelyett, hogy egy ilyen értelmetlen kérdésen rágódsz, inkább legyél hálás azért, hogy a szüleid elég nagyvonalúak és engedékenyek ahhoz, hogy megengedjék neked, hogy ebben az életkorban kipróbáld.

De hogy a válasz iránti igényedet is kielégítsem: szerintem nem normális.

2017. aug. 29. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!