Muszáj állást fogalnom?
A párom és én 4 éve élünk együtt, van egy gyermekünk is. Minden rendben van kettőnk között, kivéve hogy az anyám nagyon nehéz eset és a párommal általában összekapnak. Ilyeneken hogy: takarítás, gyereknevelés stb. A párom már sokszor jelezte, hogy kikeszül az anyám viselkedése miatt mert állítólag folyamatosan megmondja hogy mit hogyan csináljon. Viszont az anyám is elmondja nekem az ő verzióját amikor kérdőre vonom, és persze egy bizonyos szintig mindkettejüknek igazat adok.
Mindig látom hogy a párom frusztrált és elmondta, hogy nem állok ki mellette teljesen, ahogyan azt ő igényelné, dehát az anyám! Én is el szoktam küldeni melegebb eghajlatra ha felbosszant, de nem fogok olyan dolgokért is veszekedni vele amihez semmi közöm. Ők generálják a feszültséget egymás közt, nem értem miért kellene beleszólnom, vagy kiállni bármelyikük mellett. Vagy mi lenne az ami ebben az esetben jó lenne? Én legyek a döntőbíró?
33/F
Dícséretes, hogy belátod, sokan nem képesek még erre sem.
Sok sikert a probléma megoldásához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!