Feleségemnek szereztem egy sokkal jobb állást mint a mostani. Meglepetésnek szántam. De most teljesen elbizonytalanodtam, amiatt amit az előttem szóló ügyvéd kap a fejére. Most mit tegyek?
Az egy dolog, ha szerzel egy jobb állást.
Az meg egy másik, hogy egy hülye magas beosztású, gerinctelen ügyvéd lecarja, amit a barátnője kér, és belepofázik a dolgaiba.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
A kérdezőt szerintem ez a kérdés, vagyis inkább a válaszok bizonytalanították el..
Igen eltaláltad. Engem elborzasztanak azok a válaszok.
Még senki nem mondta, hogy nem tudok fogalmazni, de szívesen veszek leckét.
Én azért vigyáznék az ilyen nagy horderejű meglepetésekkel. Hacsak nem vagy benne teljesen biztos, hogy erre vágyik a feleséged, úgy inkább beszéld meg vele és valami mással lepd meg.
Mert hát lehet, hogy szerinted ez egy jobb állás, de nem biztos, hogy neki is tetszene.
Az ügyvédnél az volt a probléma, hogy a feleség kifejezett kérése ellenére scelekedett.
Ha a te feleséged kért tőled segítséget a munkakeresésben és a kínált pozíció is olyan, amilyet ő keres, akkor nincs vele gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!