Miért nem akarnak segíteni?
De írd már meg légyszi, hogy a te szüleid hol vannak a történetben-azt leszámítva, hogy 3an nem tudnátok náluk lakni. Ők mit szólnak ehhez? Meg ketten a babucival, miért nem tudtok náluk lenni átmenetileg, miért az "apóséknál" kéne lenni, és tőlük kell elvárni mindent? Ha a fiuk összehozott egy babát akkor a fiuk is nevelje, vagy támogassa.
17-es voltam
Szia, menj el dolgozni. Bocsi, hogy ezt írom, de egy egészséges terhesség mellett simán megoldható.
Ha fiatal a terhesség nem kell elmondani egyelőre a munkáltatónak, később is ráér. Sok kismama dolgozik (pl. varrodában, pénztárosként). Így viszont figyelj jobban oda a magnézium és vitamin beviteledre, és a vasraktáradra is.
A természetes az, hogy TI KÜLÖN laktok hármasba, és a nagyszülök idönként meglátogatnak.
A más nyakán élösködés (mivel még 1--2 évig nem lesz kereseted) NEM az.
Csűrheted-csavarhatod, de fogadd el, hogy te vagy rosszul bekötve és szokj le a semmire fel valo követelőzésről.
18 évesen egy 14 éves gyerek naiv gondolkodásával rendelkezel.
Elképzelni sem tudom, hogy ezt, hogy gondolod...
"Úgy alakult, hogy teherbe estem"
Felcsináltatod magad, és szülni akarsz csupasz p.cs.val más nyakára, jövedelem nélkül, segélyre támaszkodva .
"persze megtartjuk a babót."
Még a tojáshéj a se.geden lóg. Van róla fogalmad, mekkora felelősséget veszel a nyakadba?
Kicsit segítek...
A terhesség és a szülés az anyaság legkönnyebbik része.
"mégsem akarnak ennyit megtenni az unokájukért"
Az otthont a baba szüleinek kell biztosítani, nem a nagyszülő nyakára szülni.
"Hogy lehetnek ennyie szívtelenek?"
Nem szívtelenek, csak gondolkoznak felnőtt ember módjára.
Vagy ha meglesz a babuci megenyhülnek?
Nincs miért megenyhülni. A saját életeden kívül még másik hat ember életet is tönkreteszed, anyagilag és idegileg is.
A barátod szüleiét, a te szüleid életét, a babáét és a barátodét.
Durva dolgot írok. Mi a fr.ancert akarsz nyomorba gyereket szülni? 20 éves vagy! ( ha rosszul írtam akkor bocsi).
Életedben nem dolgoztál, szülés után soha nem fogsz elmenni! Meg akkor sem amikor nagyobb lesz a gyerek!
Oda akarsz költözni a szüleihez? Mi jogon? Nem a te szüleid! Masik, miért nem védekeztetek? Legalább gumival, ha nem tablettával. Azt akarod hogy a párod sz.arrá gürizze magát miattatok? Hogy gondolod? 3 embert tartson el? Később mi lesz veletek? Atyám még ekkora felelőtlenséget!
Durva lesz amit írok! Bnőm régen ugyanilyen helyzetben volt! Elvetette a babát mert nem látta ertelmét a nyomorba szülni! Nagyon rosszul érezte magát emiatt éveken keresztül, de később bevallotta ez volt a leghelyesebb döntes akkor. Azóta 9 év eltelt, boldog házasságban él egy másik férfival, babájuk is született. Na az ilyen nő gondolkodik felelősségteljes. De te.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!