Van erre mód? ─ Párom a házasságkötésünk után szeretné felvenni a nevemet. Mégpedig így: Ódri Bea férje
Figyelt kérdés
Az én nevem: Ódri Beáta ─ Párom viszont a saját nevét teljesen elhagyná és csak az én nevemet viselné. Hallottatok már ilyenről vagy egyáltalán lehetséges ez a megoldás? Nem akarom elvenni a kedvét, nagyon ragaszkodik az elképzeléséhez. Azt kéri, hogy én meg tartsam meg a leánykori nevem, mivel ez tetszik neki, ilyen néven ismert meg és ragaszkodik hozzá. Nekem vannak félelmeim, hogy a párom az Ódri Bea férje változatok nem viselheti, ezt a hivatal nem fogja engedni.2017. aug. 4. 19:11
33/44 anonim válasza:
3 év alatt se sikerült elvennie??
34/44 anonim válasza:
Rég röhögtem itt egy kérdésen ennyit. 😃 Erre muszáj lesz rágyújtanom.
35/44 anonim válasza:
Beábá :D :D Ez hatalmas, ez legyen!
36/44 anonim válasza:
Legyen Ódri Beátor, a kreátor.
Érettségi sikerült?
37/44 anonim válasza:
Ez nem hiszem hogy valós kérdés ilyen buta nincs a Földön :)
A vezeték nevedet felveheti de ezt a marhaságot nem. Ódri Béla vagy Ódri Takács Béla a lehetséges verziók.
A nőknél sem értettem a Kovács Jamosné verziót. Az illető megszűnt létezni és ő már cdak valaki férje? Jó hogy kezd megszűnni ez a rossz szokás.
39/44 anonim válasza:
Át is operáltatja magát? Vagy hogy lesz? :D
40/44 anonim válasza:
Ódri Habib amit engedélyezni fognak. Aztán ha Bea férjének hívják a haverok az már az ő dolga. :D
A Bea bá nagyon jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!