Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van erre mód? ─ Párom a...

Van erre mód? ─ Párom a házasságkötésünk után szeretné felvenni a nevemet. Mégpedig így: Ódri Bea férje

Figyelt kérdés
Az én nevem: Ódri Beáta ─ Párom viszont a saját nevét teljesen elhagyná és csak az én nevemet viselné. Hallottatok már ilyenről vagy egyáltalán lehetséges ez a megoldás? Nem akarom elvenni a kedvét, nagyon ragaszkodik az elképzeléséhez. Azt kéri, hogy én meg tartsam meg a leánykori nevem, mivel ez tetszik neki, ilyen néven ismert meg és ragaszkodik hozzá. Nekem vannak félelmeim, hogy a párom az Ódri Bea férje változatok nem viselheti, ezt a hivatal nem fogja engedni.
2017. aug. 4. 19:11
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
84%
Én a heti "legszorakoztatòbb kamu kérdés" díját azért neked adom...😘👍
2017. aug. 4. 20:34
 12/44 anonim ***** válasza:
86%

Nyilván kamukérdés, de érdekes. :)

Szerintem, ha engednék - akkor: Ódri Beátáné.

Tehát ilyen esetekben a női nevekhez lehetne(?) tenni a "né" végződést, ahogy jelenleg a férfi nevekhez teszik.

2017. aug. 4. 21:01
 13/44 anonim ***** válasza:
80%
A párod egy ötéves kislány? Mert az ötletből ez jön le...
2017. aug. 4. 21:04
 14/44 anonim ***** válasza:
100%
Aztán ha elváltok mi lesz? Ódri Beáta Volt Férje?
2017. aug. 4. 21:35
 15/44 A kérdező kommentje:
Párom amolyan művészemberféle. Van egy zenekaruk, amiben játszik (dobos) és ez mellett még fest is. A képeit már jó ideje úgy is szignózza, hogy Ó.B. férje. De pl. bemutatkozásnál is, vagy a telefonba is úgy mondja: Ódri Bea férje. A környezetében, haverok, ismerősök is csak úgy mondják: a Bea férje, pedig ez még nem hivatalos.
2017. aug. 4. 21:50
 16/44 anonim ***** válasza:
97%
Legyen a zenekara Odri Bea ferje zenekar.. am nalatok ferjed is szoke..
2017. aug. 4. 22:16
 17/44 anonim ***** válasza:
100%

14-es! Ezen a kérdéseden behaltam. :D

Ódri Bea Volt Férje... :)))

Kérdező! Igazán nem kívánok nektek semmi rosszat, éljetek boldogan 70-80 évig, de a 14-esen muszáj volt röhögnöm! Amúgy a névjegykártya nem is rossz ötlet.

2017. aug. 4. 22:53
 18/44 anonim ***** válasza:
66%

A párod zakkant, s nem jó értelemben véve.

Én alapban szeretem a különleges embereket, ő viszont szimplán idióta.

2017. aug. 4. 23:13
 19/44 anonim ***** válasza:
80%

6!

A "Kovács János felesége" nem viselhető név, ilyen ne, létezik. A "Kovács Jánosné " nem ugyanaz

2017. aug. 5. 06:14
 20/44 A kérdező kommentje:
Szóval, a párom nem európai (Habib Al-Muwaffaq) és így a neve szokatlan és idegen hangzású. A környezetünkben senki nem tartja zakkantnak, mivel értelmes, jó felfogású és tanult is, meg egyébként is tényleg jó fej. Nincsenek is allűrjei. Nincsenek nagy igényei és kérése is, évek óta ennyi, hogy viselhesse a nevemet.
2017. aug. 5. 07:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!