Vezetéknevet akarok váltani és felvenni még egy keresztnevet. Szerintetek melyik a legjobb?
Apám elhagyott évekkel ezelőtt, sosem volt jó apa, nem akarom a nevét viselni. Helyette a Magyar nevet venném fel. Plusz egy második keresztnevet is. A hangzása mellett a jelentése is fontos számomra. A mostani keresztnevem Zsuzsanna.
Lehetőségek:
Magyar Sára Zsuzsanna (Sára: hercegnő)
Magyar Zsuzsanna Sára
Magyar Boróka Zsuzsanna
Magyar Zsuzsanna Boróka
Magyar Szofi Zsuzsanna (Szofi: nagymamám akit nagyon szeretek Zsófia, de az sok lenne a Zsuzsannához)
Magyar Zsuzsanna Szofi
Magyar Nina Zsuzsanna
Magyar Zsuzsanna Nina
Magyar Aletta Zsuzsanna (Aletta: nemes, előkelő)
Magyar Zsuzsanna Aletta
Magyar Dorina Zsuzsanna (Dorina: Isten ajándéka)
Magyar Zsuzsanna Dorina
Mi a véleményetek? Melyik hangzana a legjobban? Nyilván nem ez alapján döntök :) De minden vélemény jól jön.
Magyar Zsuzsanna Sára vagy Magyar Zsuzsanna Boróka vagy Magyar Zsuzsanna Aletta.
De Szofi ne.
Az 1.nagyon tetszik!
pár megjegyzés:Szofi az cigányos,kutyámat is úgy hívják...
Aletta olyan mint az Aleska..
Nina az túl nem magyar név..
Nem vagyok egoista, de hiszek abban, hogy az ember neve hatással lehet az életére, személyiségére. Nyilván se hercegnő, se nemes nem leszek, de egy kis önbizalom bizony jól jönne :)
Köszönöm a válaszokat! Nekem a Sára, Boróka eés Aletta a top 3, de nehéz döntés :)
Nekem is ez az összeállítás hangzik a legjobban:
Magyar Sára Zsuzsanna. Nagyon szép név, kívánom, hozzon boldogságot az életedbe! :)
Szerintem a Magyar Sára Zsuzsanna a legjobb hangzásra.
Egyébként a Zsuzsannának mi a jelentése? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!