Beházasodni egy muszlim családba és felvenni a muszlim vallást?
Olyan nőktől szeretnék üzenetet kérni akik beházasodtak muszlim családba, muszlim barátjuk\élettársuk van:) és olyan emberektől akik fel vették a muszlim vallást:)
Sok kérdésem lenne és beszélgetni is jo lenne erröl:) durva, veszekedést inditó válaszokra nincs szüksegem ugyhogy aki rosszat szeretne irni a muszlim emberekről vagy bármiről ami ehez kapcsolódik kérem tegyék meg máshol és ne ennél a kérdésnel:) köszönöm!
"Muszlim élettársuk van" :) Egy muszlim NEM MEGY el élettársnak, elutasítja még a gondolatát is!!!! Ez szégyenteljes, még barátnősködni is!
Szerintem keress fel egy mecsetet a fővárosban, nem érdemes itt kérdezősködni, tedd fel ott a kérdéseidet egy-egy női csoportban pl, mert itt valószínűleg nem azokat a válaszokat fogod kapni, amire számítasz.
nem azokat a válaszokat fogod kapni". Dehogynem:
Csupa rózsaszín felhő, aranycsillogás lesz az életed, a muszlim "élettársad"(értsd: szexparnered) tenyerén fog körbehordozni a világon! A családjuk hercegnői lakosztállyal és szolgahaddal vár, lesik majd minden óhajodat!
Párod (vagyis a kép 4.sor 16 os eleme) istennőként tisztel majd! Olyan szabad leszel, mint ide Tápiószecső.
En külföldön élek, van a környezetemben muszlim család. Nekik az az életforma a természetes, nem zavarja oket, hogy a nő alsobbrendu, hogy joga nincs. Soha egy hangos szót nem hallottam még tőlük, láthatoan boldogan élnek, evente szuletik náluk uj gyerek. A gyerekem egyik osztalytarsanak az apja muszlim , az anyja nem, el is váltak pár év után. A nő nem tudott megbirkozni a férfi vallasaval.
Én azt gondolom, hogy ha csak a férfi miatt akarsz muszlim lenni, ne tedd. Nincs értelme. A hit nem jön kenyszerre. Anélkül pedig nehez életed lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!