Beházasodni egy muszlim családba és felvenni a muszlim vallást?
Olyan nőktől szeretnék üzenetet kérni akik beházasodtak muszlim családba, muszlim barátjuk\élettársuk van:) és olyan emberektől akik fel vették a muszlim vallást:)
Sok kérdésem lenne és beszélgetni is jo lenne erröl:) durva, veszekedést inditó válaszokra nincs szüksegem ugyhogy aki rosszat szeretne irni a muszlim emberekről vagy bármiről ami ehez kapcsolódik kérem tegyék meg máshol és ne ennél a kérdésnel:) köszönöm!
Mit foglalkoztok vele?
Kérdező, menj hozzá, legyél a felesége, kit érdekel? Aztán pár év múlva írj ki egy kérdést, hogy hogyan tudsz elválni. Ja, nem fogsz tudni kérdést kiírni, mert nem lesz hol, mikor és mivel....
A hol, mikor és mivel feltevesre írnám, hogy a tanfolyamon, ahová járok, több muszlim is van, mindnek van mobilja, a többségnek iPhone, van Facebook oldaluk, használják a WhatsApp-ot. A tanfolyam egy városban van, többen kis falukbol jönnek, hetente többször. Tehát van hol, mikor és mivel is. Ja, az egyik nő elvalt az első férjétől, tavaly nyáron még hozzá ment a másodikhoz.
Nyilván van elvakult muszlim is, ahogy vakhitu keresztény is.
Koszonom a valaszokat!
Veletlen toroltem a kerdest a kerdeseim kozul nem tudom hogy mutatja e hogy kivagyok de en tettem fel a kerdest:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!