A családom lebolondoz, mert eljárok néha futni. Hogy értessem ezt meg velük?
Csak a hülyék futnak. Futóbolond vagyok. Nézzek magamra mi lett belőlem. Még bőgött is, hogy ne őrüljek meg.
Csupán arról van szó, hogy nyáron nincs tesióra, csak mozogni akarok valamit.
Ha meglátnak futni valakit, akkor is mondják, hogy ez biztos bolond.
Egyáltalán nem tudom mit takar az, hogy "megbolondult"? Meg anyám, hogy tuti lefogyok majd, anorexiás leszek. 2-3 km-ről van szó.
Értem én, hogy régen ez nem volt divat, de ettől nem fogyatékos senki.
Vannak olyan emberek -nem is kevesen- akik úgy gondolják, hogy csak az fusson, akit kergetnek :-)
Mondd meg nekik, hogy igen, bolond vagyok, és menj el futni.
Vagy próbáld elmagyarázni, hogy ők felidegesítenek, és a futástól megnyugszol, mert elűzi a stresszt. Bár nem biztos, hogy ezt utóbbit érteni fogják.
Vagy csak egyszerűen ne foglalkozz velük. Jobb ötletem nincs
(egyébként engem is bolondnak néztek pár évvel ezelőtt, amikor elkezdtem futni, kiröhögtek, meg beszólogattak, manapság már szerencsére jobb lett a helyzet, amióta kicsit divat lett futni.
Ja, tényleg, monnd nekik, hogy manapság ez a divat :-)
Ne törődj velük! Volt, hogy kocogtam és beszólt egy csotrogány, hogy "Úgy sem fogsz tovább élni!" - Jót derültem, mert a nyanya tudni vélte azt, amire még én sem tudom a választ, nevezetesenazt, hogy meddig élnék, ha nem kocognék...
SZERETEM az ilyen értelemgazdag embereket!
Persze ahogy elkocogtam mellette, a vizslája után úgy lobogott pörögve, mint egy brit zászló!... :)
"Úgy sem fogsz tovább élni!"
"- Nálad mindenképp tovább, vén szatyor!" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!