A családom lebolondoz, mert eljárok néha futni. Hogy értessem ezt meg velük?
Csak a hülyék futnak. Futóbolond vagyok. Nézzek magamra mi lett belőlem. Még bőgött is, hogy ne őrüljek meg.
Csupán arról van szó, hogy nyáron nincs tesióra, csak mozogni akarok valamit.
Ha meglátnak futni valakit, akkor is mondják, hogy ez biztos bolond.
Egyáltalán nem tudom mit takar az, hogy "megbolondult"? Meg anyám, hogy tuti lefogyok majd, anorexiás leszek. 2-3 km-ről van szó.
Értem én, hogy régen ez nem volt divat, de ettől nem fogyatékos senki.
Nagyon maradiak, nálunk is ez van.
Próbálj meg nem foglalkozni velük, nálam az vált be, hogy bólogattam, mosolyogtam, mondtam, hogy "aha,oké,jó, király"
És mindent csináltam ugyanúgy, ahogy én akartam😃😊
szerintem gyújtsd fel a családod
bolondok
Akkor én is bolond vagyok, mert én is járok futni (kánikulában mondjuk nem, de máskor igen) és itt a környéken is sok a bolond :D
Mutass a családodnak könyvben vagy a neten leírást arról, hogy miért jó a rendszeres futás. Ha abból sem értenek, ignoráld őket és járj el futni továbbra is.
A családod korlátolt elmebeteg.
Mondd meg nekik, hogy azért futsz, mert nem akarsz hatvanévesen felfordulni, mint ők.
Egyébként meg mindenki magának árazza be a saját életét, úgy él, amennyit szerinte a saját élete ér.
Elég harsányan kiröhögném őket, főleg azt a buta gondolatot, hogy a futástól automatikusan fogy az ember, bármennyit eszik...
Őszintén szólva meglepett a dolog, soha életemben nem hallottam, hogy bárki bolondnak tartotta volna azt, akit fut... Nem mintha számítana, az emberek annyi butaságot beszélnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!