Hogyan értessem meg Anyósommal, hogy nem kellene így féltenie a fiát?
most én mint anyós (mármint férjed édesanyja) szemszögéből nézem a dolgot.
nem munkahelyi dolog miatt adódott a pszichés problémája esetleg?
az, hogy valaki nap 10 órát fizikai munkát végez, és hétvégén is sokszor dolgoznia kell szerinted jó dolog?
mint anya joggal aggódnék, akár mennyire nem 9 éves a gyerekem.
szereti a munkahelyét? az jó dolog. (bár nem tudom mit lehet szeretni napi 10 órás munkaidőn plussz hétvégi melón? mikor él egyáltalán ez az ember?)
Ha Te meg támogatod, ezt az őrült tempót, plussz a hétvégi dolgokat is, akkor én mint anya elgondolkodnék azon, hogy vajon miért is van a feleség a fiam mellett? A jó fizetéséért? Lévén ez a munkatempó kiszivja az emberből még a lelkét is((((
Tudod az idősebbek nem okosságuk által, hanem tapasztalatukból kifolyólag viselkednek sokszor ugy, ahogy, ami a fiatalnak általában marhára nem tetszik. Nem bántásból, vagy kitolásból.
Ne haragudj(((( nem akartalak megbántani, hisz a szitut nem ismershetjük.
De gondolkodj mindig a másik fél fejével.
Nem csak ebben az esetben, hanem mindenkor, ha ilyen helyzetben vagy.
Én megtanultam, és hidd el, hogy hasznomra vált sok esetben.
Te is féltenéd a gyerekedet bizonyos szituációkban én biztos vagyok benne. Akár 9, akár 29 éves!!!!
16:05
Egyet értek veled!
Kérdezõ neked a férjed nem hiányzik hétvégén? Ez a robotmunka elõbb-utóbb a férjed egészségére is mehet, vagy csak a pénz számit?
Én is 29 éves vagyok, de egyetértek gömbicicával.
Nem fáradt a férjed? Mikor tudtok együtt elmenni így akárhova?
Ha gyereketek lesz, akkor nem valami sokat fogja látni így az apját. Oké, hogy jó pénzéért dolgozik a férjed, de meg kell húzni egy határt,hisz nem lehet mindent pénzért megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!