Mit gondoltok erről?
Jelenleg a kisebbik fiammal és a barátnőjével élek együtt. A lány abszolút nem nevezhető háziasnak, igaz dolgozik viszont alig főz, hetente 1-2x takarít. Ezzel még úgy vagyok, hogy a fiam dolga, ha neki jó ez az élet.
Megfigyeltem, hogy amikor a fiam dolgozik a barátnője minden este '''futni''' megy. Igen, futni...4-5 órát! Komolyan mondom,hogy a fiam ezt beveszi. Elmegy délutan 5-6 órakkor a lány és hazajön késő este 10-11kor. Egyértelmű, hogy nem fut addig és az is, hogy miért csak akkor megy amikor a fiam dolgozik.
Amikor szóvá mertem ezt tenni a fiam megkért,hogy keressek megoldást a lakhatásomra, mert nem akarja,hogy a kapcsolata rámenjen arra, hogy itt vagyok.
Sose néztem volna ki ezt a fiamból. Egy szinte még kislány kötélen rángatja és ellenemfordul. Arra gondolok könnyebb így, mint elismerni, hogy átveri.
Nem szólok bele többet, de ti mit gondoltok? Nekem kellene elnéznem, hogy a szemem előtt csalják a fiamat?
Jaj de örülök, hogy nem ilyen az anyósom!
Lehet esetleg menekül otthonról a lány, mert maga miatt már nem is akar otthon lenni, pedig ha dolgozik, talán neki is jól esne egy kis pihi!
Ha pl a margitszigetre jár le futni, vagy futóklubba, akkor pesterzsébetről az nem a szomszédban van.
Vagy futás után, előtt még beül valahová, mert semmi kedve a maga hülyeségeit hallgatni.
Amikor nálunk fent alszik 4-5 napra rokon, én is utálok takarítani, mert nem akarok senkit sem kerülgetni, és utálom, ha beleszólnak abba, mit hogy kellene, szerencsére nekem normális a család, és nem is tenne ilyet. Lehet ha nem a nyakukon lakna, takarítani és otthon lenni is nagyobb kedve lenne!
Amúgy meg az elsőnek igaza van, ha megcsalná a maga fiát, azt nem így tenné, ilyen nyiltan és ostobán.
futni meg azért csak akkor megy, amikor a fia dolgozik, mert amikor nem dolgozik, vele akar lenni, gondolom én.
Plusz amiatt, mert amikor nincs otthon a fia, nem akar magával kettesben lenni. Inkább elmenekül a saját lakásukból!
Lehet az az oka is az esti futásnak, hogy nem akar a hárpia anyóssal otthon maradni.
De persze az sem kizárt, hogy félredug, bár ehhez nem kéne neki 5 óra, tinderen 5 perc alatt talál rá hajlandót, ha akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!