Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Semmi tudomány, csak úgy...

Antix2 kérdése:

Semmi tudomány, csak úgy érdekelne, hányan mit gondoltok erről: A leánykérések hány százaléka zárul (t) Nem-mel?

Figyelt kérdés

2017. jan. 28. 21:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
6%
2017. jan. 28. 21:28
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Sajnos a kelleténél többször mondanak igent!
2017. jan. 28. 21:30
 3/12 anonim ***** válasza:
56%

:) Ezt azért szokás előtte megbeszélni vagy teljesen biztosnak lenni a válaszban.

A NEM akkor jön, ha túl korán kérdezed, vagy nem egy kiforrott és biztos kapcsolatban.

2017. jan. 28. 21:31
 4/12 holnaptegnapja ***** válasza:
17%

Ez a hány Ft-os kérdés? :)

Mondjuk.... 0% ?

2017. jan. 28. 21:44
 5/12 anonim ***** válasza:
16%
Megbeszélik hogy pl szülinapján majd meglepi egy lánykéréssel?
2017. jan. 28. 22:55
 6/12 anonim ***** válasza:
55%

Tudod mikor zárul nemmel? Mikor 2 hónap járás után a csávó előkap egy gyűrűt, hogy menj hozzá. Nemet mondtam :)

Normális kapcsolatban beszélünk a jövőről, a terveinkről és akkor lesz eljegyzés, mikor már mindketten úgy gondoljuk, hogy eljött az ideje. Ettől még lehet meglepetés. 5 év járás után tudtam, hogy el fog jegyezni, mert sokat beszéltünk róla, hogy mi legyen a következő lépés. Igent mondtam.

2017. jan. 29. 09:45
 7/12 anonim ***** válasza:
82%

Akkor kap nemleges választ a lánykérő szerintem, ha kábé három hetes kapcsolatban előkap egy gyűrűt, ahogy előttem is írták. Vagy ha a régebbi, ámde döglődő kapcsolatot ezzel próbálja megmenteni/feldobni.

Basszus, az, hogy egy pár megbeszéli, hogy össze szeretnének házasodni, nem azt jelenti feltétlenül, hogy magát a lánykérés aktusát tervezik és beszélik le.

2017. jan. 29. 10:05
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
6-os nem kötelező a pasasoknak beadni a derekukat.Nincs róla törvény.Ha beadja, onnan már az ő döntése is.Onnantól nincs reklamáció, nem pénztárban van.
2017. jan. 29. 11:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Olvasva itt ezeket, jó kiábrándító dolog ez. Biznisz szerű.
2017. jan. 29. 12:42
 10/12 anonim ***** válasza:
33%
50℅,ki a fene akar férjhez menni manapsàg?
2017. jan. 29. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!