Semmi tudomány, csak úgy érdekelne, hányan mit gondoltok erről: A leánykérések hány százaléka zárul (t) Nem-mel?
:) Ezt azért szokás előtte megbeszélni vagy teljesen biztosnak lenni a válaszban.
A NEM akkor jön, ha túl korán kérdezed, vagy nem egy kiforrott és biztos kapcsolatban.
Ez a hány Ft-os kérdés? :)
Mondjuk.... 0% ?
Tudod mikor zárul nemmel? Mikor 2 hónap járás után a csávó előkap egy gyűrűt, hogy menj hozzá. Nemet mondtam :)
Normális kapcsolatban beszélünk a jövőről, a terveinkről és akkor lesz eljegyzés, mikor már mindketten úgy gondoljuk, hogy eljött az ideje. Ettől még lehet meglepetés. 5 év járás után tudtam, hogy el fog jegyezni, mert sokat beszéltünk róla, hogy mi legyen a következő lépés. Igent mondtam.
Akkor kap nemleges választ a lánykérő szerintem, ha kábé három hetes kapcsolatban előkap egy gyűrűt, ahogy előttem is írták. Vagy ha a régebbi, ámde döglődő kapcsolatot ezzel próbálja megmenteni/feldobni.
Basszus, az, hogy egy pár megbeszéli, hogy össze szeretnének házasodni, nem azt jelenti feltétlenül, hogy magát a lánykérés aktusát tervezik és beszélik le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!