Mit gondoltok erről?
Egyértelmű amiket irtok de Valamiért azt gondolom hogy a kérdező nem az efféle tiltásra gondol.
Érdekelne hogy mivel magyarázzák a dolgot mert nem mindegy hogy ezért amit a válaszolók írtak vagy mert valamiféle vallási dolog miatt.
Ha vallási dolog akkor nincs mit tenni ilyen elvek szerint élnek és kész,ez ellen nem tudsz semmit tenni,de ha simán csak a fal miatt akkor lehet kompromisszumot kötni pl amikor én is nagy poszterbu*zi voltam nekem is megmondták hogy a falra csak rajzszöggel tehetek és max 3-at.
Aha én anno kitehettem a Bravo-s poszterwket, de meguntam, hogy nekem kellett rendbe tenni utána a falat....
Celuxal nem lehetett, mert egy idő utan elengedett, és leszedte a festéket, rajzszögtől, meg nagyon csúnya volt... szellöztetésnel, ha húzat volt tépkedte le...
Aztán berágtam es letéptem mindet...
Ezt a "csúnya lesz a fal" dolgot nem értem. A saját szobájába csinálja. Ha ronda lesz a fal, neki kell bámulnia, őt fogja egyedül zavarni. Illetve ahol festve van a fal, ott meg végképp nem értem, hogy ez miért gond, hiszen pillanatok alatt ki lehet javítani.
Persze az egészhez jó lenne tudni, hogy mi a tiltás pontos oka. De alapvetően ha nincs semmi gond a gyerekkel, akkor nem értem, hogy minek kellene ezt tiltani.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!