Kinek rossz a kapcsolata az édesapjával?
Figyelt kérdés
Mióta? És miért?
Nemet írjatok.
2010. máj. 22. 20:34
52/52 anonim válasza:
Nekem nincs is kapcsolatom vele,pedig egy háztartásban élünk (már nem sokáig). Soha nem ivott,mégis agressziv volt egész gyerekkoromban,inkább lelki terror mint fizikai. Ismertetőjele,hogy imád megalázni engem meg anyámat,egy himsoviniszta lusta diszno..ha olyan napja van akkor rögtön köcsög vagyok. Elvárja,hogy mindneki csicskázzon neki,tolja elé az ételt,nyalja ki a .eggét. Kifelé meg egy képmutato roh@dék,hogy miylen szép családja van,mennyit dolgozik jaj-jaj szegényke..és hozzá azthiszi magárol mennyire okos,ő sz@rta a spanyol viaszt.
kifordul a belem tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!