Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek rossz a kapcsolata az...

Kinek rossz a kapcsolata az édesapjával?

Figyelt kérdés

Mióta? És miért?

Nemet írjatok.

2010. máj. 22. 20:34
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
ne törödjetek velük, egyik szokásom: Mindenkit felpontozok aki a kérdésemre válaszol, úgyhogy nyugi :) Hát igen, nem nagyon képesek megérteni sajnos :(
2010. máj. 23. 10:11
 22/52 anonim ***** válasza:
87%
9.58 vagyok. egyébként azonkívül, h alkoholista, és olyankor agresszív, láttam olyan 8 évesen, h megveri anyukámat. itt tört el a mécses. onnantól gyűlölöm. és tagadja, h megverte. peddig LÁTTAM! és nem egyszeri eset volt. csak anyu igyekezett "jól viselkedni" mikor otthon voltunk, h ne kelljen ezt néznünk. amikor gimnáziumba akartam menni 14 évesen, egy jónevű iskolába, kollégiumos lettem volna, mert nem a városomban volt. nem engedett el, mondván, hogy egy büdös qrva vagyok így is, és akkor meg nem tud szemmel tartani, úgyhogy nem kell mennem, mert úgyis azért akarok menni, hogy össze-vissza keféljek mindenkivel. hát nem mentem. egy középszerű suliba mentem a városomba. nagyon sokat hallgattam tini koromban, h én mindekinek megfekszem, meg elkallódok, stb. most járok a második barátommal, és ezzel a 2 fiúval feküdtem le. mindegyik hosszú kapcsolat. a párommal élek, jó munkám van, eltartjuk magunkat, hitelre vettünk közös lakást.soha nem drogoztam, vagy ittam. elkallódtam. igen....
2010. máj. 23. 10:13
 23/52 anonim ***** válasza:
79%

8 éve egyáltalán nem beszélünk egymással, előtte is csak azért, mert akkor még együtt éltek anyámmal. Akkoriban sem szerettem igazán, mert alkoholista, ráadásul elég agresszív volt. 13 éves voltam, amikor elváltak, azóta Ő sem kíváncsi rám, én se rá.

22/L

2010. máj. 23. 10:26
 24/52 anonim ***** válasza:
79%

16-L vagyok megint.

Olyan rossz olvasni, hogy majdnem mindenkinek azért ment tönkre a kapcsolata az apjával (vagy éppen azért váltak el a szülei), mert agresszív volt és alkoholista. :(

Szép napot mindenkinek! :)

2010. máj. 23. 10:37
 25/52 anonim ***** válasza:
84%
igen, ez így van. nagyon sok az alkoholista. hihetetlen. szerintem az 50es férfiak fele az. a környezetemben nagyon sok lánynak alkoholista az apja. csak van amelyik nem agresszív,egyszerűen iszik.
2010. máj. 23. 10:43
 26/52 anonim ***** válasza:
79%

Tényleg nagyon sok az alkoholista, ijesztően sok.:( Én anyukámat is megverte apám, meg voltak még durva sztorik, de erről nem is nagyon szeretnék beszélni, inkább próbálom elfelejteni. De apámnak nem fogok megbocsátani. Én is normális nő lettem, kicsit bátortalan idegenek között, de tudok bízni és szeretni. Aki állandóan iszik, én azt semmire sem becsülöm. Szerencsére a vőlegényem nem ilyen.

Első vagyok.

2010. máj. 23. 11:13
 27/52 anonim ***** válasza:
68%
nekem
2010. máj. 23. 13:42
 28/52 anonim ***** válasza:
76%
Az én apám nem alkoholista.. de szörnyen önző. Csak saját magát szereti. Elváltak a szüleim, és apámmal élek, aki viszont pokollá teszi az életemet. A lelkem is odaadom, hogy megpróbáljunk családként élni, de ő semmiben nem hajlandó segíteni. Soha nem elégedett velem, mindig engem hibáztat. Teljesen kikészít. Alig várom, hogy elköltözhessek.
2010. máj. 23. 14:30
 29/52 anonim ***** válasza:
79%

rossz. vert,megalázott, részeges disznó.

több mint egy éve nem láttam és remélem a váláson látom utoljára.

17L(külön élek)

2010. máj. 23. 17:32
 30/52 anonim válasza:
68%
18 éves vagyok és lány. Nemtudom milyen a kapcsolatom, ugyanis járok hozzá,de nemsokat beszélünk. A hátam mögött azt mondja ilyen meg olyan vagyok... A barátnője utál és tudja ezt,mégis elvárja,hogy két hetente 3 napig ott legyek, ahol utálnak. Am nemrég kezdtem el járni, kb 2 évig nem találkoztunk, mindennek lehordott..a legnagyobb baja a gyerektartás volt. Ráadásul idő közben meghalt a papám (az ő apukája) és még csak nem is szólt,de a testvérem se..Arról szóltak hogy beteg,de nemtudtam hogy ennyire :( Én is hibáztam,de váltak és nem tudtam dönteni anya és apa közt. Remélem jobb lesz a kapcsolatunk... :)
2010. máj. 27. 14:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!