Kinek rossz a kapcsolata az édesapjával?
Mióta? És miért?
Nemet írjatok.
8 éve egyáltalán nem beszélünk egymással, előtte is csak azért, mert akkor még együtt éltek anyámmal. Akkoriban sem szerettem igazán, mert alkoholista, ráadásul elég agresszív volt. 13 éves voltam, amikor elváltak, azóta Ő sem kíváncsi rám, én se rá.
22/L
16-L vagyok megint.
Olyan rossz olvasni, hogy majdnem mindenkinek azért ment tönkre a kapcsolata az apjával (vagy éppen azért váltak el a szülei), mert agresszív volt és alkoholista. :(
Szép napot mindenkinek! :)
Tényleg nagyon sok az alkoholista, ijesztően sok.:( Én anyukámat is megverte apám, meg voltak még durva sztorik, de erről nem is nagyon szeretnék beszélni, inkább próbálom elfelejteni. De apámnak nem fogok megbocsátani. Én is normális nő lettem, kicsit bátortalan idegenek között, de tudok bízni és szeretni. Aki állandóan iszik, én azt semmire sem becsülöm. Szerencsére a vőlegényem nem ilyen.
Első vagyok.
rossz. vert,megalázott, részeges disznó.
több mint egy éve nem láttam és remélem a váláson látom utoljára.
17L(külön élek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!